Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Birleşik Krallık Merkezli Kripto Para Borsa Sahibi Kaçırıldı

Pavel Lerner, kripto para borsası EXMO genel müdürü Ukrayna merkezli Strana.ua web yayın kaynaklarından alınan bilgiye göre, kent merkezindeki ofisinden çıkarken bilinmeyen kişiler tarafından rehine alındı ve siyah Mercedes-Benz’le götürüldü.

Şu anda, neden ve kimin Lerner’i kaçırdığını bulmak için birçok araştırma yapılmakta.

Strana.ua’ya göre Lerner, Polonya’da ikamet izni alan ve Ukrayna’da bir dizi kripto / Blockchain teşebbüsüne katılan bir Rus vatandaşı. Lerner’ın Facebook sayfası, kendisinin aslen Kürş, Rusya’dan geldiğini söylüyor. EXMO’nun sitesi, şirketin İngiltere’deki Polegate merkezli olduğunu belirtiyor.

EXMO temsilcileri, yerel kripto dergisi ForkLog’a olayın şirketin işleyişini etkilemediğini ve kullanıcıların veri ve fonlarının hiçbir şekilde tehlikeye atılmadığını söyledi:

“Pavel Lerner’ın araştırmasını hızlandırmak için mümkün olan her şeyi yapıyoruz. Onun bulunduğu yerle ilgili herhangi bir bilgi çok takdir edilecektir. Duruma rağmen, borsa her zamanki gibi çalışıyor. Aynı zamanda Pavel’in EXMO’daki işinin doğasının depolamalara ya da kullanıcıların herhangi bir kişisel verisine erişmesini kabul etmediğini vurgulamak istiyoruz. Tüm kullanıcıların fonları kesinlikle güvende. “

Diğer yandan Ukrayna, Odessa’da bu ayın başlarında ForkLog, hem ofislere hem de CEO’nun dairesine Ukrayna Güvenlik Servisi üyeleri tarafından baskın düzenlendiğini bildirdi. Saldırı, kişisel ve kurumsal kripto para birimi fonlarının tutulduğu araçlar da dahil olmak üzere ekipmanın ele geçirilmesiyle sonuçlandı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment