Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitci.com ile Daha Sağlıklı Yatırım Kararları Almak Mümkün

30Kripto paralar Dünya genelinde on milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor, biliniyorlar. Özellikle Bitcoin’in Aralık 2017’de 20 bin dolara çıkmasından sonra kripto paraların popülerliği ciddi oranda arttı.

Bu popülerlikle birlikte kripto para sektöründeki yatırımcıların, şirketlerin ve hizmetlerin sayısında da ciddi bir artış görüldü. Bu şirketler en iyi hizmeti verebilmek için birbirleriyle amansız bir rekabet içerisine girdiler.

Kripto para piyasasında kâr elde etmeye çalışan yatırımcılar da hangi şirketin en iyi hizmetini sunduğunu öğrenmek için çabalıyor, hangi platformun daha kolay bir kullanım sunduğunu öğrenmeye çalışıyorlar.

Bu rekabetin içerisinde yer alan isilerden biri de bitci.com oldu. Bitci.com, kullanıcılarına olabildiğince kolay ve hızlı bir hizmet sunarak rakiplerinin arasından sıyrılmayı başarıyor. Bitci.com özellikle geliştirdiği kâr-zarar grafiği adlı ürünü ile ön plana çıkıyor.

Kâr-Zarar Grafiği Nedir?

Kripto para yatırımcıları en mantıklı seçimleri yaparak piyasadan para kazanmaya çalışıyorlar. Yatırımcılar bu yüzden en etkili kararları en kısa süre içerisinde vermek zorunda kalabiliyorlar. Yatırımcıları en çok zorlayan şeylerden biri ise birkaç farklı koin ile işlem yapmak, birkaç farklı koin ile para kazanmaya çalışmak oluyor.

Bitci.com‘un kullanıcılarına sunduğu kâr-zarar grafiği, yatırımcılara işlem yapma konusunda büyük kolaylık sağlıyor. Çünkü yatırımcılar bu grafik sayesinde yapacakları işlemden ne kadar kâr elde edeceklerini, ne kadar zarar yaşayacaklarını görebiliyorlar.

Bitci.com kullanıcıları ayrıca bu grafik sayesinde kendi portföylerini diğer platformlardakine kıyasla çok daha rahat bir şekilde takip edebiliyor, kişisel hesaplarını çok daha etkili bir şekilde yürütebiliyorlar.

Bu grafiği kullanan kişiler farklı zamanlarda, farklı koinler ile yaptıkları işlemleri takip edebiliyor ve sahip oldukları her koini anlık olarak izleyebiliyorlar.

Yalnızca bitci.com platformunda bulunan bu grafiğin iki ana özelliği bulunuyor. Bunları gerçekleşmiş kâr/zarar ve gerçekleşmemiş kâr/zarar olarak adlandırmak mümkün. Bu iki özelliği şu şekilde açıklayabiliriz:

  • Gerçekleşmiş kâr/zarar: Bir koin satın alıp birkaç ay boyunca bu koin üzerinden alım-satım yapıyor ve aradaki kur farkı sayesinde kâr elde ediyorsunuz. Kripto para sektöründeki bazı platformlarda bu işlemlerin takibini yapmak epey zorlayıcı olabiliyor. Ancak bitci.com kullanıcıları birkaç ay boyunca yaptıkları bu işlemlerden toplamda ne kadar kâr veya zarar ettiklerini hızlıca öğrenebiliyor, geçmiş işlemlerinin kâr/zarar oranını anlık olarak görebiliyorlar.
  • Gerçekleşmemiş kâr/zarar: Bir koin satın aldınız ve bu koini uzun bir süre boyunca cüzdanınızda tuttunuz. Bitci.com’un sunduğu grafik sayesinde o koin ile çeşitli zaman dilimlerde işlem yapmış olsanız ne kadar para kazanmış veya kaybetmiş olacağınızı görebiliyorsunuz. Böylece gelecekte çok daha sağlıklı yatırım kararları verebiliyorsunuz.

Kripto para yatırımcıları sadece bitci.com platformunda bulunan bu ürün sayesinde herhangi bir üçüncü partiye güvenmek zorunda kalmadan sahip oldukları koinleri anlık olarak takip edebiliyor, yaptıkları işlemlerdeki kâr-zarar oranını hızlıca öğrenebiliyorlar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment