Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı Altı Ayda Yüzde 250 Artış Gösterdi

Kripto para analistleri Bitcoin fiyatının yakın gelecekte 40 bin dolara kadar yükselebileceğini düşünüyorlar.

Kripto para piyasasının en büyük koini olan Bitcoin geçtiğimiz gece sabaha karşı ani bir çıkışla birlikte 11 bin dolar barajını aşmayı başardı. Özellikle Asya’dan yoğun bir hacim aldığı düşünülen Bitcoin an itibarıyla 11 bin 300 dolar seviyesinin üstünde seyrediyor.

Bitcoin 11 bin dolar barajını bundan iki gün önce de kırmış ancak daha sonra 11 bin doların altına düşerek 10 bin 800 dolar seviyelerine gerilemişti. Orada kendini toplayan Bitcoin yeniden 11 bin doların üstüne çıkmayı başardı.

Bitcoin’in bundan birkaç ay önceki durumunu düşünecek olursak son günlerde yaşanan gelişmelerin son derece olumlu olduğunu söyleyebiliriz. Bitcoin geçtiğimiz aralık ayında 3 bin 200 dolar seviyesine kadar gerilemiş, takipçilerini endişelendirmişti.

Ne var ki aradan geçen altı ay içerisinde Bitcoin fiyatı yüzde 250 oranında artış gösterdi ve 11 bin 300 dolara kadar yükseldi.

Kripto para analistlerinden Josh Rager, buna benzer bir durumun yeniden yaşanabileceğini düşünüyor ve şu yorumu yapıyor:

“Sağlam bir noktya ulaştık. Bitcoin dip noktadan buraya yüzde 250 oranında artış yaşayarak ulaştı. Bir kez daha yüzde 250 oranında artış yaşanması Bitcoin’in 40 bin dolar olması demektir.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment