Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

McAfee İddialı: Bitcoin 1 Milyon Doları Görecek

Bitcoin fiyatı bundan birkaç gün önce sert bir düşüş yaşamıştı. Ancak kripto para sektörünün en ünlü isimlerinden biri olan John McAfee bu düşüşün pek önemli olmadığını düşünüyor.

McAfee kısa süre önce kendi sosyal medya hesabından bazı açıklamalar yaptı ve Bitcoin’in geleceğiyle ilgili bir tahmin yürüttü.

McAfee’nin Tahmini

Şu anda yalnızca kripto para dünyasının değil teknoloji dünyasının da en ünlü isimlerinden biri olan McAfee, Bitcoin fiyatının ilerleyen zamanlarda ciddi anlamda yükseleceğini düşünüyor.

Son günlerde yaşanan düşüşün uzun vadede hiçbir öneminin olmadığını vurgulayan McAfee, Bitcoin’in önümüzdeki birkaç ay içerisinde birkaç kat yükseleceğine inanıyor.

McAfee Twitter hesabından paylaştığı tahmininde Bitcoin’in orta vadede 50 bin dolara çıkacağını söyledi. McAfee buna ek olarak Bitcoin fiyatının 2020’nin sonunda 1 milyon dolar olacağını da yeniden vurguladı.

McAfee’ye benzer olarak Peter Brandt de bu yönde açıklamalar yapmış ve Bitcoin’in kısa süre içerisinde yükselişe geçip 50 bin dolara doğru ilerleyeceğini belirtmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment