Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Milyarder İsim: Bitcoin Aynı Bir Din Gibi!

Milyarder teknoloji yatırımcısı Mark Cuban, yeni yaptığı açıklamasında Bitcoin’i adeta yerden yere vurdu. Cuban, YouTube üzerinde yayınlanan bir soru cevap etkinliğinde lider kripto para birimi hakkında da konuştu ve ”Bitcoin yerine muz almayı” daha mantıklı bulduğun ifade etti.

Bitcoin’in temel olarak bir kişi ne kadar ödeme yaparsa o değerde olduğuna değinen Cuban, Bitcoin’in içsel bir değere sahip olmadığını ve bunun aynı altın gibi olduğunu ifade etti.

”Bitcoin aynı altın gibi. Altın da bir din gibi; altına ilgi duyan insanlar durumun şu an çok kötü olduğun ve eğer altına sahipseniz o zaman iyi olacağınızı size söylerler. Hayır, olmayacaksınız! Eğer elinizde bir altın külçe taşırsanız birisi size vurur ve sizi bayıltıp altın külçenizi alır ve bu tekrar tekrar gerçekleşmeye devam eder. Bunun yerine muz almayı tercih ederdim, muzu yiyebilirim. Kripto paraları ise sanmıyorum….”

Aslında Cuban bundan önce Ağustos ayında yaptığı açıklamasında da Bitcoin’in altına karakter olarak çok benzediğini ve ikisinin de talebe göre değer alan varlıklar olduğunu ifade etmişti. Bitcoin ise her geçen gün değerini arttırarak arz talep dengesi sayesinde yukarıya çıkmaya devam ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment