Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance Topluluk Oylamasını Geri Getirdi! İki Kripto Paradan Hangisi Listelenecek?

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance, 2019 yılında birbiri ardına yeni projelere ve hizmetlere imza atsa da, popüler bir uygulamasını da durdurarak tepkilere yol açmıştı.

Topluluğa belirli aralıklarla birkaç kripto para birimi arasından hangisinin listelenmesi gerektiğine dair bir anket düzenleyen Binance, kazanan kripto parayı ise borsada listelemekteydi. Yeni yapılan bir açıklamada Binance’nin bu uygulamayı tekrar başlattığı vurgulandı.

İlk topluluk oylamasında karşı karşıya kalan kripto paralar ise NKN ve Vidy olarak açıklandı. Hangi projenin listeleneceğine dair oy kullanmak isteyen kullanıcılar ise, oy kullanacakları güne kadar olan 9 günlük sürede sahip oldukları BNB miktarına göre bunu yapabilecekler.

Buna ek olarak kazanan projeye oy kullanmış olanlar da hem BNB hem de söz konusu kripto paranın airdrop’u ile ödüllendirilecek.

NKN ve VidyCoin’in oylaması 10 Ekim tarihinde Türkiye Saati ile 07.00 itibariyle başlayacak ve 24 saat sonra oylama kapatılacak.

NKN’nin kazanması durumunda buna oy veren bütün kullanıcılara toplamda 7.000 BNB ve 13.000.000 NKN airdrop olarak dağıtılacak.

VIDY’nin kazanması durumunda ise 7.000 BNB ile 155.000.000 VIDY airdrop olarak dağıtılacak.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment