Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Keiser: Bitcoin 10 Bin Dolar Düzeyine Çıkmaya Hazırlanıyor

Max Keiser kripto para piyasasının geçtiğimiz son birkaç gün içerisinde sergilediği performansı değerlendirdi ve Bitcoin‘in 10 bin dolar seviyesine çıkmaya hazırlandığını söyledi.

Sabitkoin piyasasının en büyük isimlerinden biri olan Tether’ın (USDT) piyasa değeri bundan kısa bir süre önce 3 milyar dolar barajının üstüne çıktı ve bu Tether için yepyeni bir rekor oldu.

Tether ayrıcaa 24 Mayıs tarihinde piyasadaki token arzına 100 milyon yeni USDT ekleme kararı aldı. Bu karar sektördeki bazı isimleri oldukça şaşırttı çünkü ABD’deki mahkemeler şu anda şirketin son zamanlardaki hareketlerini inceliyorlar.

Tether bu adımları atarken Bitcoin fiyatı yeniden 8 bin dolar barajının üstüne çıkmış, böylece 7 bin dolar seviyelerini geride bırakmayı başarmıştı.

Kripto para sektörünün en ünlü isimlerinden biri olan Max Keiser son birkaç gün içerisinde yaşanan bu gelişmeleri değerlendirdi ve Bitcoin fiyatının yakın gelecekte ciddi bir artış yaşayabileceğini söyledi.

Bitcoin’in son zamanlarda oldukça sağlam bir performans gösterdiğini ve emin adımlarla ilerlediğini düşünen Keiser, Bitcoin fiyatının 10 bin dolar seviyesine çıkmaya hazırlandığını düşünüyor. Bitcoin’in yakın gelecekte beş haneli sayılara ulaşabileceğini düşünen Keiser bundan bir süre önce Bitcoin fiyatının ilerleyen zamanlarda iyice yükseleceğini ve 100 bin dolar seviyesine kadar ulaşabileceğini söylemişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment