Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Robinhood’un Yeni Hedefi 200 Milyon Dolarlık Yatırım

ABD merkezli kripto para platformlarından Robinhood, düzenleyeceği yeni yatırım turunda en az 200 milyon dolar değerinde para toplamayı hedefliyor.

Boomberg tarafından yapılan bir habere göre kripto para sektörünün en ünlü platformlarından biri olan Robinhood yakın gelecekte yeni bir yatırım turu düzenlemek istiyor. Toplayacağı bu yatırımla birlikte hem Dünya genelindeki hizmetlerini çeşitlendirmeyi hem de daha verimli bir hizmet sunmayı hedefleyen şirket, bu yatırımın şirket değerini de artıracağı görüşünde.

Konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmış değil ancak Bloomberg’e konuşan kaynaklar, şirketin düzenleyeceği bu yeni yatırım turuyla birlikte şirket değerini 7-8 milyar dolar seviyesine çıkarabileceğini söylüyorlar. Ayrıca öyle görünüyor ki şirket bu seferki turda yeni yatırımcı arayışına girmeyecek ve tüm yatırımı mevcut yatırımcılarından alacak. Ancak şirkete yatırım yapmayı düşünen yatırımcıların tam olarak kim oduklrı henüz bilinmiyor.

Geçtiğimiz yılın başında kullanıcılarına herhangi bir işlem ücreti ödemeden Bitcoin ve Ethereum ile işlem yapma imkanı sunmaya başlayan Robinhood bu hamlesiyle birlikte büyük ilgi çekmişti. Şirket ayrıca geçtiğimiz günlerde New York’taki kripto para kullanıcılarına hizmet vermeye başlayacağını duyurdu. Tüm bu adımlar şirketin yeni yatırım turunu nasıl etkileyecek göreceğiz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment