Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BitOasis Kripto Para Borsası Monero ve ZCash’i Platformdan Çıkarttı!

Geleneksel piyasalarla kıyaslandığında hala işin çok başında olarak nitelenen kripto para sektörü, dünyanın dört bir yanında kullanım konusunda yükseliş yaşamayı ve farklı alanlarda insanlara yardım etmeyi sürdürüyor. Kripto para sektöründeki başarılar tabii ki bu yeni varlık sınıfının farklı ülkelerde de kullanım görmesini ve buna göre her bir ülkede farkı bir regülasyona sahip olmasını da gerektiriyor.

Dubai merkezli bir kripto para borsası olan BitOasis de kendi finansal regülatöründen bölge içerisinde kripto para alım satım hizmeti vermek için lisans başvurusunda bulunmuş ve 13 Mayıs tarihinde ön onay almıştı. Borsa yaptığı duyuruda Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash, ZCash, Monero, Ethereum Classic ve Stellar Lumens listeleyeceğini açıkladı.

Ancak yakın zamanda Reddit üzerinden paylaşılan bir gönderiye göre borsa regülatörden gelen baskı nedeniyle gizlilik odaklı Monero ve ZCash kripto para birimlerini platformdan çıkartma kararı aldı ve bunu bir anda gerçekleştirdi. Borsa kullanıcılarının bir çoğu BitOasis kripto para borsasına hiçbir ön uyarı veya duyuru yapmadan iki önemli kripto parayı delist etmelerinden dolayı tepki gösterdi. Borsa yetkilileri de bu olaydan sonra ZEC ve XMR kripto para birimleri hakkında daha fazla detay paylaşacakları sözünde bulundu.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment