Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin 10 Bin Doları Geçti! Sıradaki Hedef Ne?

Bazı kripto para yorumcularına göre Bitcoin özellikle son yaşanan gelişmelerden sonra 10 bin 500 doları gözüne kestirdi.

Bitcoin bugün sabaha karşı 10 bin doları geçti ve böylece son haftaların en yüksek seviyesini görmüş oldu. Bu sırada sadece spot piyasasında değil vadeli işlem piyasasında da kayda değer bir hareketlilik yaşandı. Bakkt, CME Group gibi borsaların hacmi bariz bir şekilde büyüdü. Bu sırada dün 400 milyon dolarlık açık pozisyon görerek yeni bir rekor kıran CME Group bu rekoru ileri taşıdı.

CME Group güncel veriler, Skew

Hedef 10 bin 500

En son şubat ayında 10 bin doları gören Bitcoin, 12 Mart’ta yaşanan düşüşle birlikte 4 bin dolar kadar düşmüştü. Bu tarihte Bitcoin alan yatırımcılar aradan geçen bu bir buçuk ay içerisinde %150 oranında kazanç sağladılar.

Geceden sabaha kadarki Bitcoin grafiği, TradingView

Bazı yorumcular Bitcoin fiyatının önümüzdeki süreçte yeniden harekete geçebileceğini ve yatırımcılara daha çok kazanç sağlayabileceğini düşünüyorlar. Yerli kripto para yorumcularından Rookie dün akşam saatlerinde paylaştığı bir grafikte 10 bin 300 dolara işaret etmişti. Bitcoin şu an için yeniden 9 bin 900 dolara düşmüş olsa da bu hedefi hala zorluyor.

Crypto Kemal de buna benzer bir yorum yapıp hedefi biraz daha yukarıya koydu. Sosyal medyada bir grafik paylaşan Crypto Kemal, Bitcoin’in 10 bin 500 doları aşması halinde “rallinin” başlayabileceğini; aksi takdirde ise “trendin değişebileceğini” söylüyor.

Josh Rager ise bu ikisinin arasına, yani 10 bin 400 dolara dikkat çekiyor. Fakat Roger’a göre Bitcoin bu hedefe ulaşamazsa bile endişelenmeye gerek yok. Çünkü onun tahminlerine göre Bitcoin 9 bin 150 doların altına düşmedikçe sert bir düşüş yaşanmayacak.

Josh Rager Twitter
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment