Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin 100 Bin Dolar Olabilir! Bitcoin Mega Boğasında Ön Plana Çıkacak Coinler Hangisi?

Türev piyasalarındaki yatırımcılar, lider kripto para birimi Bitcoin’in bu yıl içerisinde 100 bin dolara çıkmasını bekliyor. En büyük türev borsalarından biri olan Deribit’teki veriler, bu yıl bitmeden BTC’deki 100 bin dolar beklentisinin güçlendiğini gösteriyor. 

ABD Merkez Bankası (FED) Başkanı Jerome Powell’ın geçtiğimiz hafta faiz artışı yapmayı düşünmedikleri yönündeki açıklaması ve Cuma günü açıklanan ABD tarım dışı istihdam (NFP) verilerinin etkisiyle Bitcoin oldukça hızlı toparlanıyor. 

Söz konusu veriler ışığında lider kripto, 75 bin dolar ile 100 bin dolar civarındaki beklentileri yeniden canlandırıyor. QCP Capital analistleri, Cuma gününden hafta sonuna doğru yaşanan toparlanmanın ardından volatilite ve yükseliş eğilimi gördüğünü dile getirirken BTC riskinin pozitife dönmesi sonucu Eylül ayında yatırımcıların 75 bin dolar ile 100 bin dolar beklentilerinin yenilendiğini ifade ediyor.

Swissblock Insights analistleri FED Başkanı’nın tavrı değişmedikçe doların güç kazanmayacağını ve BTC gibi risk seviyesi yüksek varlıklar için bu durumun olumlu olabileceğini söylüyor. Ledn CIO’su John Glover ise BTC’deki Elliot dalgasını analiz ederek fiyatın 92 bin  dolara çıkabileceğini öne sürüyor. 

Son gelişmeler ile boğa koşusuna hazırlanıyor gibi görünen Bitcoin’in tüm piyasadaki hızlı bir yükselişi tetiklemesi heyecanla beklenirken yatırımcılar, olası bir BTC boğası öncesinde gelecek vadeden coin arayışına giriyor. 

Ön satış etkinliği ile kripto ekosistemine hızlı giriş yapan Sealana token ve 6 zincirli Dogeverse, en çok dikkat çeken projeler arasında konumlanıyor. 

Solana Tabanlı Sealana Token 300 Bin Dolara Yaklaştı

Solana tabanlı meme coin projeleri son zamanların en çok dikkat çeken kripto para birimleri olmaya devam ederken ön satış etkinliği yeni başlayan Sealana (SEAL) token kripto dünyası tarafından yoğun ilgi görüyor.

Bağış odaklı ön satışta şu ana kadar toplanan fonların 300 bin dolara yaklaştığı Sealana token satın almak isteyen yatırımcı sayısı her geçen gün artıyor. 

Meraklı ve obur bir fok ile karşımıza çıkan Sealana token geliştirici ekibinin, performansı ile yatırımcısını zengin eden SLERF projesi ile ilişkili olduğu yönündeki spekülasyonlar, SEAL token ön satışına katılmak isteyen yatırımcıları teşvik ediyor. 

Sealana ön satışına katılmak için yatırımcıların aşamalı bir etkinliğe dahil olması gerekmiyor. Kripto meraklıları belirlenen kripto adrese SOL göndererek etkinlikteki yerini alabiliyor. Yatırımcılar, 1 SOL karşılığında 6 bin 900 SEAL token satın alabiliyor. SOL gönderiminin merkezi bir borsa ile değil merkeziyetsiz bir kripto cüzdanı ile yapılması gerekiyor.

Etkinlik bitiminde yatırımcıların hesabına airdrop ile gönderilecek olan SEAL token ön satışı, meme coin çılgınlığının yaşandığı Solana tabanlı projeler arasına katılarak olası bir BTC boğası öncesinde düşük fiyatlı coin arayışında olan kripto tutkunlarını bekliyor. 

6 Zincirli Dogeverse Token 13 Milyonu Aştı

Ön satış etkinliğindeki performansına göre en iyi kripto paralar arasında gösterilen Dogeverse token için toplanan fonlar 13 milyon doları aşarak adeta rekor kırıyor. Ethereum, Solana, Avalanche, Polygon, Base ve BNB Zinciri olarak sıralanan 6 büyük blok zinciri arasındaki engelleri kaldırarak kripto komünitelerini bir araya getirmeyi planlayan Dogeverse token yatırımcısı, heyecanla borsa listelemelerini bekliyor. 

Dogeverse ekibi, zincirler arası bir deneyim sunmak için Portal Bridge ve Wormhole gibi yenilikçi teknolojiler kullanıyor. Bu bağlantılar sayesinde katılımcılar, zincirler arasında güvenli bir şekilde dolaşma ve işlem yapma imkanı buluyor. Tüm bağlantıların devreye alındığı projede Dogeverse token sahipleri, ön satış bitiminde tokenlerini dilediği ağdan talep edebiliyor. 

İlk gerçek çok zincirli DOGE projesi olma hedefiyle yola çıkan Dogeverse token satın almak isteyen yatırımcılar, halen devam eden ön satışa katılabiliyor. Aşamalı ön satış etkinliği sayesinde katılımcılar, listelemeler öncesinde potansiyel kazanç elde edebiliyor. 

Mevcut aşamada Dogeverse token 0,00031 dolar karşılığında satışa sunuluyor. Ön satış etkinliği üst limitine göre projenin maksimum 17 milyon dolar fon toplaması amaçlanıyor. 8 Nisan’da başlayan ön satışın henüz sadece 1 ay geçmişken 13 milyon doları aşan ön satış performansına bakan Dogeverse token sahiplerinin borsa beklentileri yükseliyor.

Son dönemlerin en popüler köpek temalı meme coin’leri arasına girmeyi başaran Dogeverse tokenin toplamda 200 milyar token arzı bulunuyor. Ön satış hızla ilerlerken bu arzın önemli bir bölümü de staking mekanizmasına ayrılıyor. 

Dogeverse tokenlerini belirli süreler karşılığında stake eden katılımcılar, yüksek APY ve staking ödülleri ile teşvik ediliyor. Şu ana kadar stake edilen DOGEVERSE token sayısı 22 milyarı aşıyor. Projenin APY’si mevcut halinde yüzde 72 olurken ETH bloğu başına ödül 6088,28 Dogeverse token olarak belirleniyor. 

Ağlar arasında hızlı, verimli, az maliyetli ve güvenli bir dolaşımı mümkün kılmak için kolları sıvayan Dogeverse token satın almak isteyen kripto meraklıları, ETH, USDT, BNB, MATIC, AVAX, BASE, SOL ve kart işlemleri kullanarak borsa listelemeleri öncesindeki indirimli fiyatlardan faydalanabiliyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!