Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’de 220 Bin Dolar Bekleyen Ünlü Destekçi Sebebini Açıkladı!

Kripto para piyasasının popüler ismi Max Keiser, Bitcoin (BTC) için 220 bin dolar bandını işaret etti.

Bitcoin’e olan inancını bir gün bile olsun kaybetmeyen Max Keiser, piyasadaki düşüşlere inat yükseliş hedefi verdi. 7 Mayıs tarihli gönderisinde Bitcoin için “god candle” beklediğini ifade eden Keiser, 220 bin dolarlık fiyatın masada olduğunu belirtti.

Bu öngörüsüne gerekçe olarak talep şokunun arz şokuyla karşı karışa gelmesine işaret eden deneyimli isim, yarılanma sonrası azalan arza ve spot Bitcoin ETF’leriyle birlikte yükselen talebe işaret etti. Özellikle kurumsal yatırımcılar spot Bitcoin ETF onayıyla daha fazla yatırım yapmaya başladı ve Bitcoin’in bilinirliği dünya çapında bir sıçrama yaşadı.

Keiser’in dile getirdiği “god candle” ifadesi, hızlı ve parabolik yükseliş anlamına geliyor ve genellikle ani fiyatlanmalar öncesi paylaşılan bir beklenti olarak öne çıkıyor.

Bitcoin destekçisi Keiser 27 Şubat tarihindeki başka bir gönderisinde yine benzer bir ifadeye yer vererek Bitcoin’in gözünü 100 bin dolara diktiğini söylemişti. Fakat aradan 3 ay geçmesine rağmen henüz böyle bir şey gerçekleşmedi.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %2,5 değer kaybeden Bitcoin, yazım esnasında 62.226 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!