Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin 11.000 $ Barajını Aşarak Kendine Yeni Bir Destek Edindi

Hafta sonundan bu yana yükselişini sürdüren Bitcoin, 19 Şubat Pazartesi itibariyle 11.000 $ barajını aştı ve kendisine yeni bir destek oluşturmaya başladı.

Cointelegraph’ın fiyat indeksindeki verilere bakacak olursak, Bitcoin 18 Şubat’ta 11.190 BTC/USD seviyelerine yükseldi ve ardından 19 Şubat Pazartesi günü 11.001 BTC/USD sınırında kalmayı sürdürdü. Şuanda 11.100 $ seviyelerinde seyrediyor.

Bitcoin’in, 16 Şubat’ta 10.000 $ direncini kırmasıyla oluşan iyimser yaklaşımlarla birlikte bir sonraki destek noktasının daha yüksek seviyelerde oluşacağı düşünülüyor.

Yükseliş sürerken daha önce yaptığı tahminler ve analizlerle kendinden çokça söz ettiren kripto para analisti Tone Vays, Bitcoin’in 10.000 $‘daki dalgalanmaları ve destek noktalarının konumlandırılması hakkında çeşitli uyarılarda bulundu.

Şuan, oluşacak net bir destek ve direniş, gelecekteki fiyat hareketini öngörülebilir hale getirecek diyen Vays, günlük ve haftalık grafiklerdeki yükseliş eğiliminin bu hafta da devam edeceğinden söz ediyor.

Bitcoin son 24 saat içerisinde, Coinmarketcap verilerine göre TOP 50 Altcoin’in çoğundan USD bazında daha iyi bir performans gösterdi.

Ethereum Classic (ETC), Pazar gününden bu yana BTC bazında %15 oranında değer kazanarak bir istisna oluşturuyor.

Geçtiğimiz hafta milyonların izlediği Amerikan talk show programı olan Ellen Show’da Bitcoin’den bahsedilmesi ve sunucu Ellen DeGeneres’in izleyicilere Bitcoin’i kısaca anlatması, Bitcoin’in yükselişine olumlu etki sağladı.

Aynı dönemde Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH) ve Litecoin (LTC) Bitcoin’e karşı yaklaşık %2 değer kaybetti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment