Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyat Harekete Geçti, 11 Bin Dolara Çıkar mı?

Kripto para piyasası geçtiğimiz son birkaç saat içerisinde harekete geçti. Bitcoin ve alternatif kripto paralar genel olarak değer kazanırken Bitcoin bu süreç içerisinde 11 bin dolara doğru yükselebilir.

Bitcoin geçtiğimiz günlerde 10 bin dolar seviyesinde ilerliyor ve genel olarak sabit bir performans sergiliyordu. Ne var ki piyasanın yeniden harekete geçmesiyle birlikte Bitcoin de değer kazanmaya başladı.

Destek Noktaları

Şu an için iyi bir ivme yakalamış olan Bitcoin’in değeri yükselmeye devam ediyor. Bitcoin bu süreçte özellikle 10 bin 200 ve 10 bin 300 dolar seviyelerinden destek alıyor.

Bitcoin’in şu anki ivmesini kaybetmesi ve düşmeye başlaması halinde fiyatın bu seviyelere çekildiğini görebiliriz. Fiyatın daha da düşmesi halinde ise 9 bin 800 ve 10 bin dolar seviyelerine doğru gidilebilir.

Bitcoin’in Önündeki Engeller

Coinmarketcap verilerine göre Bitcoin’in değeri son yirmi dört saat içerisinde yüzde 5 oranında artış gösterdi ve Bitcoin fiyatı 10 bin 700 dolara dayandı.

Eğer Bitcoin bu ivmeyle ilerlemeye devam ederse 10 bin 800 dolar seviyesindeki direnişi kırabilir. Bu noktadan sonra ise Bitcoin’in önünde sırayla 11 bin ve 11 bin 200 dolar engelleri çıkacak gibi görünüyor.

Ticaret hacminin yüksek seviyelerde kalması halinde bugüne iyi bir başlangıç yapan Bitcoin biraz daha yükselerek 11 bin dolara çıkabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment