Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin 12.000, Ethereum İse 410 Doları Aştı: Sıradaki Hedef Ne?

Bitcoin 7 gündür tam anlamıyla bütün yıl boyunca kendinden beklenen performansı sergilemeye başladı ve bunda Ethereum’un da etkili olduğu biliniyor. Bitcoin ve Ethereum‘un diğer altcoin’leri yerinde tutan bu rallisi ise hala tam olarak bitmiş sayılmaz.

Bitcoin Nereye Gidiyor?

Basın saatine göre Bitcoin’in yıllık rekor tazelediği ve 12.100 dolar seviyesine geldiği görülüyor. Öte yandan Ethereum ise 410 doların da üstüne çıkarak sadece bu yılın değil aynı zamanda geçtiğimiz yılın da sınırlarını zorlamakta.

Tanınan kripto para analistlerinden Josh Rager daha önce yayınladığı grafiğinde Bitcoin’de 12.000 dolar kırıldıktan sonra sıradaki hedefin net bir şekilde 13.000 dolar olduğunu belirtmişti. Lider kripto para birimi için bu hedef beklenen bir gelişme olsa da büyük ihtimalle çok az sayıda analist Ethereum’un 410 dolar üstüne çıkmasını bekliyordu.

Ethereum Fiyat Hedefi

Ethereum için sıradaki hedefin ise önce 470 dolar, bunun devamında ise kritik 500 dolar olduğu görülüyor. Eğer balinalardan kaynaklanan sert bir hareket görülmezse rallinin organik bir şekilde devam edeceği söylenebilir. Nitekim 2017 yılında da Ethereum’un başlattığı ralli Bitcoin’i rekora götürmüştü. Yine benzer bir olayın yaşanması ihtimaller dahilinde yer alıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment