Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tether Hazinesinde Hareketli Günler: 138 Milyon USDT Aktarıldı

Lider kripto para birimi Bitcoin’in harekete geçtiği anlarda veya bunun hemen öncesinde genellikle Tether‘in rezervlerinde de ciddi bir hareketlilik olduğu biliniyor. Bitcoin’in kısa süre içerisinde 11.700 dolara çıktığı bu günlerde Tether’in rezervlerindeki hareketlilik ise bu sebeple yatırımcıları şaşırtmadı.

Whale Alert tarafından aktarılan bilgilere göre Tether hazinesinden Ethereum ağına 120 milyon USDT gönderildi. Bu da Tether arzının 120 milyon dolar daha arttığını gösteriyor. Bitfinex kripto para borsasının CTO’su Paolo Ardoino bunun yine envanter yenilemesi olduğunu belirtse de diğer borsalara gönderilen USDT miktarları da yatırımcıları endişelendirdi.

Borsalara Dev USDT Transferleri Yapıldı

Whale Alert Ethereum ağına yapılan transfere ek olarak Binance kripto para borsasına 143 milyon USDT, Bitfinex borsasına ise 138 milyon USDT gönderildiğini de aktardı.

Borsalara gönderilen USDT veya stablecoin sayılarında artış olduğunda bunun ya pump için kullanıldığı ya da olası bir düşüşe karşı önlem için gönderildiği biliniyor. Daha önce 12 Mart tarihindeki düşüş sonrasında borsalardaki USDT miktarı neredeyse dibi görmüş ve bu durum kullanıcılar için kötü bir tecrübe yaratmıştı.

Gönderilen milyonlarca USDT’nin şimdi piyasayı nasıl etkileyeceği ise büyük bir soru işareti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment