Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vince Prince, Ay Sonu Bitcoin Fiyat Tahminini Açıkladı

Bitcoin kısa süre içerisinde 9.000 dolar seviyelerinden 11.700 dolar seviyelerine kadar çıkarak her yıl gerçekleştirdiği kritik rallilerden birisine girmek üzere olduğunu be belki de girdiğini gösterdi. Bitcoin 2019 yılında da yine bu tarihlerde 14.000 dolara kadar çıkarak yatırımcıların beklentilerini karşılamıştı.

Yatırımcılar ise şu an için yükselişin yeni başlamasından dolayı fiyatın çok daha üst seviyelere çıkmasını bekliyor. Önde gelen kripto para analistlerinden birisi ise dönem sonu için olan Bitcoin fiyat tahminini açıklayarak bu beklentilerin karşılanabileceğini ima etti.

Bitcoin’in Sıradaki Hedefi Ne?

TradingView’ın bilinen ismi Vince Prince, daha önce Temmuz ayında Bitcoin fiyatındaki kırılmayı doğru bilmişti. Analist şimdiki tahmininde ise BTC/USD işlem çiftinde yükselen boğa bayrağı gördüğünü ve bunun daha önceki alçalan kanal formasyonlarınca da onaylandığını belirtti.

Analist, bu formasyona göre Bitcoin önümüzdeki haftalarda 13.500 doları göreceğini ve 12.000 dolar noktasındaki direnci kolaylıkla kıracağını belirtti. Eğer Bitcoin 12.000 dolar seviyesinin üstüne çıkabilirse yıllık rekorunu tazelemiş olacak ve bu gelişme ciddi bir FOMO’yu tetikleyebilir.

Ünlü analist Josh Rager da 12.000 doların kırılması durumunda fiyatın net bir şekilde 13.000 dolara kadar çıkacağını ifade etmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment