Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’in Yolu: 20 Bin Dolar da Mümkün, 3 Bin Dolar da…

Bitcoin fiyatı sonra bir hafta içerisinde 4 bin 600 dolara kadar düştü, 6 bin 800 dolara kadar çıktı, şimdi de 6 bin 200 dolar seviyesinde seyrediyor. Piyasadaki bu hareketlilik bazı yatırımcıların yüzünü güldürürken bazı yatırımcıları zarara uğrattı.

Şu anda Bitcoin fiyatının bir sonraki durağının neresi olacağını kimse net olarak kestiremiyor. Hatta birçok kripto para yorumcusundan birbirine tamamen zıt yorumlar geliyor. Kimisi BTC’nin 20 bin dolara çıkacağını, kimisi ise 3 bin dolara düşebileceğini söylüyor.

Piyasalar Dalgalı

Blockstream CEO’su Adam Back sosyal medya hesabından bir gönderi paylaştı.

 

Back rüyasında Bitcoin fiyatının 1 gecede 20 bin dolara çıktığını gördüğünü söyledi. Back, gerçekten böyle bir şey yaşansa şaşırmayacağını da belirterek piyasanın şu anda ne kadar volatil olduğuna dikkat çekiyor.

Adam Back gibi bazı yorumcular Bitcoin fiyatının yükselişe geçmesini beklerken Chris Burniske gibi bazı isimler fiyatın hızlı bir şekilde düşüşe geçebileceğini söylüyorlar. Küresel piyasalarda yaşanan dalgalanmalara vurgu yapan Burniske, pazartesi günü borsalarda ağır bir satış baskısı oluşursa BTC’nin de düşüşe geçebileceğini söylüyor. Burniske böyle bir durumda BTC’nin 3 bin dolara kadar gerileyebileceğini vurguluyor.

Kripto para piyasası şu anda gerçekten ilginç bir dönemden geçiyor. Son zamanlarda yaşanan olaylar o kadar sıra dışıydı ki insanlar artık BTC’nin 20 bin dolara çıkmasına da, 3 bin dolara düşmesine de aynı ihtimali veriyorlar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment