Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin 2019’da Dev Bir Ralli Yakalayabilir mi? Bu Usta İsim, Öyle Düşünüyor

Kripto para piyasalarının lideri ve öncüsü olarak gösterilen Bitcoin için yapılan fiyat tahminlerinin sayısı elbette ki çok çok fazladır. Bizler de ekip olarak, bunlardan en itibar görenlerini ya da en itibar gören kişilerin yaptığı tahminleri sizlerle paylaşıyoruz. Son dönemde Twitter’da yaptığı analizler ile adından söz ettiren ve kısa bir sürede ciddi bir takipçi kitlesine ulaşan ‘Galaxy’ takma adlı analist de onlardan birisi ve ona göre, 2019 yılı kripto para sektörü için çok heyecanlı geçecek.

Tarihsel verilere dayandırdığı analizini Twitter’daki takipçileri ile paylaşan ‘Galaxy’ takma adlı analist, şunları söyledi:

”Geleceğin verileri, geçmişin detaylı incelenmesinde gizlidir. Şu anda yaşadığımız şey 2015’de olan şey ile büyük benzerlikler taşıyor, burası çok net görülebiliyor. Eğer tarih gerçekten de tekerrürden ibaretse, şu anda bir süre akümülasyon yapılacak döneme doğru gidiyoruz demektir. Bu da şu demek oluyor ki, yeni boğa sezonu 2019’un sonu ya da ortası gibi başlayacaktır.”

Ancak bu olumlu analize karşın, yine sektörün önde gelen isimlerinden bazılarının karamsar olduğunu ifade etmek pek de yanlış olmayacaktır. Örneğin Woobull.com kurucusu olan ve kripto para piyasaları ile ilgili yaptığı araştırmalar ile adından sıkça söz ettiren analist Willy Woo’ya göre ise, işin en kötüsü şu anda geride kalmadı. Woo, bu yılın ikinci çeyreğinde ciddi bir fiyat düşüşü beklediğini, daha önce yaptığı açıklamada ifade etmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment