Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Şirketler, Ripple Ürünlerinden Son Derece Memnun

Ripple şirketinin dünyanın dört bir yanından önemli finansal kurumlar ve bankalar ile, uluslar arası ödeme sistemleri için anlaşmalar ve iş birliği yaptığı bilinen bir gerçek. Bu durumun Ripple’ın marka değerine sağladığı katkı da ortada. Bunun farkında olan Ripple yönetimi de, bu iş birliği anlaşmalarının sayısını arttırmak ve daha fazla bilinirlik elde edebilmek için çalışmalarını dört koldan sürdürmeye devam ediyor.

Ripple’ın ürünü olan xRapid’i kullanan işletmelerden birisi de Meksika merkezli Cuallix. Müşteri geri bildirimlerinin ve ürün dönüşlerinin son derece önemli olduğuna inanan Ripple yetkilileri, Cuallix’in ürün ile ilgili yaptığı yorumlara, resmi Twitter hesabında yer verdi.

Cuallix yöneticisi Nicolas Palacios, konuyla ilgili yaptığı açıklamada xRapid’in teknolojisinden son derece memnun olduklarını ifade ederken, şunları söyledi:

”xRapid, hem çok hızlı, hem çok efektif hem de çok şeffaf olması sebebiyle bizim açımızdan kullanıma oldukça uygun. Meksika’da şu anda bunu kullanan tek işletmeyiz. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, Meksika’daki her işletme bu ürüne ihtiyaç duyuyor. Bu tarz bir ürüne büyük bir talep olacaktır.”

Meksika’da 25 yıllık tecrübeye sahip olan Cuallix, aynı zamanda Hong Kong ve Amerika Birleşik Devletleri’nde de operasyonlarını sürdürüyor. Kişiler ve işletmeler arası ödeme sistemi  süreçlerine odaklanan firma ile Ripple arasındaki iş birliği anlaşması, 2018’in ilk dönemlerinde imzalanmıştı. Cuallix, ayrıca Blockchain Innovators 2018 yarışmasını da kazanması ile dikkat çekmişti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment