Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Analize Göre Bitcoin 2021 Sonunda 100 Bin Doları Bulabilir

Morgan Creek Digital Assets kurucularından Anthony Pompliano, Bitcoin fiyatının 2021’nin sonuna kadar 100 bin dolara kadar çıkabileceğini düşünüyor.

Kripto para piyasası geçtiğimiz son birkaç hafta içerisinde oldukça iyi bir çıkış yakalamayı başardı. Piyasadaki pek çok koinin yükselişe geçmesinin ardından kripto para analistleri piyasanın geleceğiyle ilgili yeni tahminler yürütmeye başladılar. Bu tahminlerden bir tanesi de Morgan Creek kurucularından Anthony Pompliano’dan geldi.

Bitcoin’in yakın geçmişteki performansını inceleyen Pompliano, Bitcoin’in önümüzdeki birkaç ay içerisinde oldukça ciddi bir çıkış yakalayabileceğini düşünüyor. Pomp, Bitcoin fiyatının 2021 yıllının sonuna kadar 100 bin dolara ulaşabileceğini ve bu görüşünden yüzde 70-75 oranında emin olduğunu vurguluyor.

Pompliano bu tahmini yürüttükten sonra takipçilerine bazı uyarılarda da bulundu. Öncelikle bunun bir yatırım tavsiyesi olmadığını belirten Pomp, insanları kendi kararlarını kendi başlarına vermeye çağırıyor.

Bunun yanı sıra Bitcoin fiyatındaki dalgalanmalardan bahseden Pomp, Bitcoin’in 100 bin dolara kadar yükselmeden önce ağır bir düşüş yaşayabileceğini söylüyor:

“Bitcoin’in fiyatı yükselmeye devam ettikçe birkaç kez yüzde 20, yüzde 30 oranlarına kadar varan düşüşler görebiliriz. Bu küçük düşüşler paniğe mahal vermemeli. Bu düşüşleri piyasanın gayet doğal birer parçası olarak görmeliyiz.”

Pompliano gibi isimlerin Bitcoin hakkındaki tahminleri doğru çıkacak mı, göreceğiz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment