Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin 3 Ay İçerisinde Rekor Kırabilir!

Lider kripto para birimi Bitcoin durağan bir görünüm çizmeye devam ederken uzmanlar bunun önümüzdeki aylarda yeni bir rekor ile 20.000 doları aşabileceğini düşünmekte.

Bitcoin’in özellikle yeni yıl arefesinde ciddi bir yükseliş ile 20.000 doları aşabileceği ve 2017 yılını hatırlatabileceği iddia ediliyor. BTC 2017 yılında Eylül ayında başlattığı ralliyi Aralık ayına kadar sürdürmüş ve 20.000 dolarla inanılmaz bir şeyi başarmıştı. Bitcoin sadece üç ay içerisinde 15.000 dolar yükseliş elde etti ki şu an rekor ile arada olan fark bundan daha az, 10.000 dolar seviyelerinde.

Bitcoin’in yeni rekoru konusunda öne sürülen en kuvvetli iddia ise ağda ve sektörde yaşanan gelişmeler. Heyecanla beklenen Bakkt ilk fiziki teminatlı Bitcoin vadelileri için tarihi 23 Eylül olarak belirledi ve şimdiden Bakkt Warehouse için Bitcoin yatırma veya çekme işlemlerine start verdi.

Bunun yanı sıra Facebook’un kripto para birimi Libra tanıtıldı ve kripto para sektörü hiç olmadığı kadar göz önüne geldi. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu geçtiğimiz tarihlerde Bitcoin ETF’sini son bir kere daha erteledi ve yeni alınacak kararda ya tamamen ret, ya da gerçek bir kabul kararı alınmasından başka çare yok. Bunların hepsi yakın gelecekte BTC’ye yeni bir rekor kırdırtabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment