Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin 3200 $’ı Aştı

Bitcoin, ilk kez 3,200 $’ı aşarak kendi rekorunu kırdı!

Bitcoin, saat sabah 7.30 civarlarında tüm borsalardan ortalama 3173 $, bazı borsalarda ise 3200 $’ın üstünde işlem görerek tüm zamanların rekorunu kırdı.

Daha henüz Bitcoin’in 2900 $ sınırını aşacağına dair haber vereli 12 saat olmuşken bu denli hızlı bir yükselişin Segwit2x‘in kitlenme sinyallerine bağlayabiliriz.

Haber saatine göre son 24 saatte yaklaşık %12 yükseliş gösteren Bitcoin değeri, 3155 $ seviyelerinde seyretmekte.

Bitcoin piyasa hacmi ise 50 milyon $’ın üstünde, yaklaşık 52,5 milyon $ ile yerini korumaya devam ediyor ve 107 milyon $’lık piyasada neredeyse %50 lik üstünlüğünü sürdürüyor.

Piyasadakiler Kararsız

Son 24 saatte Bitcoin ile yapılan işlem hacmi 24 saat için 1,6 milyar $’dan fazla ve bu uzun zamandır pek sık görülmeyen bir sayı. Aynı şekilde Tether (USDT) de son 24 saatte yapılan işlemler bazında en çok hacme sahip olan 5. kripto para birimi.

Tether’in amacı kripto para borsalarını kullanan kişilerin paralarını piyasanın anlık değişiminden etkilenmeyecek şekilde borsada barındırmasını sağlamak. Poloniex ve bir çok alternatif borsada USDT ile işlem yaparak yaklaşık 1 $ değere sahip olan bu birim ile paranızın değerinin Dolar bazında korunmasını sağayabilirsiniz.

Bitcoin Cash konusunda hala bir çok borsa nakite çevirmek için işlemleri açmış değil ve bundan ötürü Bitcoin Cash’ten özellike Bitcoin ve Tether’e ayrıca diğer alternatif kripto para birimlerine akış sağlanıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment