Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Cash, Bitcoin Karşısında Ezildi!

(BCH) Bitcoin Cash ortaya çıktığı gün, 1 Ağustos’un ardından, diğer alternatif kripto paraların stabil duruşunun aksine düşüş göstermeye devam ediyor.

Tüm kripto para borsalarına baktığımızda hala 4,8 milyon $ piyasa hacmi ile 4. sırada yerini koruyor olsa da haber saatine göre son 24 saatte yaşadığı yaklaşık %30’luk değer kaybı oldukça fazla bir oran.

Bir çok borsa Bitcoin Cash hakkında çekimser olduğundan dolayı çeşitli düzenlemeler ve kısıtlamalar ile kullanıcılarına Bitcoin Cash ile işlem yapma hakkı sundu. Bundan ötürü bazı borsalarda 1200 $ değerine kadar yükseliş gösteren Bitcoin Cash, ortalama olarak 747 $ ile kendi rekorunu kırdı.

2 ağustostan beri düşüş trendini devam ettiren Bitcoin cash, 285 $ taban fiyatını gördü ve haber saatinde 290 $ civarlarında seyretmekte. Bir çok borsa hala Bitcoin Cash hakkında duyurular yapmaya devam ediyor, daha önce söyledikleri “Bitcoin Cash için işlemleri açmayacağız” sözlerine aksi şekilde açıklamalarla sözlerinden geri dönerek piyasanın gidişatını değiştirmeye devam ediyor. Borsaların açıklamalarını öğrenmek için Kripto Para Borsaları haberlerini okuyabilirsiniz.

Bu açıklamalar ve piyasadaki kararsız kalan kişiler dolayısıyla henüz istikrarlı bir hareket görmek Bitcoin Cash için mümkün değil. Önümüzdeki 1-2 hafta içerisinde Bitcoin Cash piyasada olacağı yeri belli edecektir.

Bitcoin Yükselişe Devam Ediyor

Bitcoin 2800 $ sınırını aşmayı temmuz ayında bir kez daha başarmışken bugün son 24 saatte %5’ten fazla değer kazanarak 2892 $ ile neredeyse 2900 $ sınırını da aşmak üzere.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment