Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin 4 Bin 200 Doları Geçer Mi? Piyasa Yükselmeye Devam Ediyor

(30 Mart 2019) Kripto para piyasasının hafta sonunun ilk gününde son derece iyi bir performans sergilediğini görüyoruz.

Bitcoin, Ethereum gibi piyasanın önde gelen koinleri kayda değer oranlarda artış yaşıyorlar ve bu artış genel olarak piyasadaki diğer koinlere de yansımış gibi görünüyor.

Bitcoin

Piyasanın en büyük koini olan Bitcoin son yirmi dört saatlik zaman dilimi içerisinde yüzde 3.47’lik, epey ciddi bir artış yaşadı.

Coinmarketcap verilerine göre ticaret hacmi bakımından 11.6 milyar dolara, piyasa değeri bakımından ise 73.9 milyar dolara yükselen Bitcoin an itibariyle 4 bin 195 dolar seviyesine ulaşmış durumda.

Coin360 gibi kaynaklara baktığımızda ise Bitcoin fiyatının henüz 4 bin 100 dolar seviyesinde göründüğünü de belirtmek gerekiyor.

Bazı analistlere göre Bitcoin, kısa süre içerisinde 4 bin 200 dolar seviyesini aşmayı başarırsa uzun süredir devam eden ayı piyasası da sonlanmış olacak.

Ethereum

Bitcoin’in ardından gelen Ethereum geçtiğimiz güne kıyasla yüzde 4.39 oranında artış yaşadı ve fiyat bazında 144 dolara ulaşmayı başardı.

Dünden bugüne 5.6 milyar dolarlık ticaret hacmi gören ve piyasa değerini 15.2 milyar dolara yükselten Ethereum, uzun süredir yaptığı gibi 150 dolar barajını kırmaya çalışmaya devam ediyor.

Genel Bakış

Bunların yanı sıra XRP’nin 0.31, EOS’un 4.31, Litecoin’in 61, Bitcoin Cash’in ise 172 dolara yükseldiğini görebiliyooruz.

Tüm bu koinler son yirmi dört saatlik dilim içerisinde ciddi oranlarda artışlar yaşadılar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment