Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin 4 Bin Dolar Seviyesini Zorlamaya Devam Ediyor, Piyasa Yükseliyor

(9 Mart 2019) Bugün öğle saatlerinde kripto para piyasasına baktığımızda genel olarak olumlu bir tabloyla karşılaşıyoruz.

Gerek Bitcoin, gerek Ethereum gibi önde gelen koinler düne kıyasla kayda değer oranlarda artış yaşıyorlar. Bu artışın piyasadaki Bitcoin Cash, Litecoin gibi diğer koinlere de yansıdığını görebiliyoruz.

Bitcoin

Bir süredir 4 bin dolar seviyesine yükselmeye çalışan ve piyasanın en büyük koini olan Bitcoin bu hedefine git gide daha da yaklaşıyor.

Geçtiğimiz güne kıyasla yüzde 0.65 oranında artış gösteren Bitcoin an itibariyle 3 bin 944 dolar gibi bir fiyata sahip. Bunun yanı sıra 10.6 milyar dolarlık ticaret hacmine ulaşan Bitcoin’in anlık piyasa değeri 69 milyar dolar düzeyinde.

Ethereum

Bitcoin’in ardından piyasanın en büyük koini olan Ethereum da son yirmi dört saat içerisinde olumlu bir performans gösteriyor.

An itibariyle 138 dolardan satışa sunulan Ethereum, bu seviyeye son yirmi dört saat içerisinde yaşadığı yüzde 0.88 oranındaki artış sayesinde çıktı.

4.9 milyar dolarlık ticaret hacmine ulaşan Ethereum, 14.5 milyar dolarlık piyasa değeriyle rakibi XRP’yi geride bırakmaya devam ediyor.

XRP

Piyasanın en büyük üçüncü koini olan XRP de aynı zaman dilim içerisinde yüzde 0.78 oranında yükseldi ve 0.316 dolar seviyesine ulaştı.

XRP 13.1 milyar dolarlık piyasa değeriyle en yakın rakibi Ethereum’un gerisinde kalmış durumda.

Genel Bakış

Bunların yanı sıra Litecoin, EOS, Bitcoin Cash gibi koinlere baktığımızda da genel olarak yeşil bir tabloyla karşılaşıyoruz.

Litecoin yüzde 4.54, EOS yüzde 1.67, Bitcoin Cash ise yüzde 3.60 oranında artış yaşayarak sırasıyla 59, 3.82 ve 134 dolar seviyesine yükselmeyi başardılar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment