Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin 4 Binin Üstünde Kalmaya Çalışıyor, Piyasa Düşmeye Devam Ediyor

(29 Mart 2019) Bugün kripto para piyasasındaki pek çok koinin düşüş halinde olduğunu görüyoruz.

Öğlen saatleri itibariyle kripto para piyasasına genel bir bakış attığımızda Bitcoin, Ethereum gibi önde gelen koinlerin düştüğünü, Basic Attention Token gibi bazı koinlerin ise epey kayda değer oranlarda artışlar yaşadıklarını görüyoruz.

Bitcoin

Coinmarketcap verilerine göre piyasanın en büyük kripto parası olan Bitcoin son yirmi dört saat içerisinde yüzde 0.58 oranında düşüş yaşadı.

Bitcoin hem ticaret hacmi hem de piyasa değeri bakımından düşüş yaşamış olmasına rağmen fiyat olarak 4 bin dolar seviyesinin üstünde kalmaya devam ediyor. Bitcoin’in anlık fiyatı 4 bin 49 dolar düzeyinde.

Ethereum

Bitcoin’in ardından en büyük koin olan Ethereum da son yirmi dört saat içerisinde kayda değer oranda düşüş yaşamış gibi görünüyor.

Dünden bugüne 4.4 milyar dolarlık ticaret hacmine ulaşan Ethereum, bu zaman zarfı içerisinde yüzde 0.67 oranında düşüş yaşadı ve 138 dolar seviyesine geriledi.

Genel Bakış

Bunların yanı sıra XRP, EOS ve Bitcoin Cash gibi koinlere baktığımızda onların da düşüş halinde olduklarını görüyoruz.

XRP yüzde 0.35, EOS yüzde 0.58, Bitcoin Cash ise yüzde 0.46 oranında düşüş yaşayarak fiyat bazında gerilemiş durumdalar.

Ne var ki bunların yanında Cardano, TRON ve Basic Attention Token gibi artış halinde olan koinler de bulunuyor.

Cardano son yirmi dört saat içerisinde yüzde 5 oranında yükselirken bu oran Tron’da yüzde 1.84, Basic Attention Token’da ise yüzde 13.83 oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment