Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin 4500 $ Olarak Yine Rekor Kırdı!

Bitcoin tüm zamanların rekorunu kırdı ve 4500 $ sınırını aştı!

Bitcoin 2 günlük süreçte 4000 $ seviyesine kadar geriledi ve bugün tüm hızıyla 4500$’ı devirmeyi başardı. Geçtiğimiz 10 güne baktığımızda ise Bitcoin 3200 $ seviyesinden 4500 $ seviyesine kadar çıkarak neredeyse %30’luk bir artış gösterdi.

Bitcoin 7-17 Ağustos Grafiği
Bitcoin 7-17 Ağustos Grafiği

Bitcoin piyasa hacmi iki gün önce sadece 68 milyar dolar iken bugün 73 milyar dolar. Bu kadar kısa sürede böyle bir hacim artışı da bu fiyat artışının ardında yatan sebeplere örnek olarak verilebilir. Bu verilerden insanların hala Bitcoin’e yatırım yaptığını, önceden alternatif kripto paralar ile kısa vadeli yatırım yapmayı daha mantıklı bulurken şimdi Bitcoin’e olan inançlarından dolayı yatırımlarını buradan sürdürdükleri düşüncesine ulaşabiliriz.

Segwit‘in  de yaklaşıyor olması bu trendin devam etmesinde bir etken olarak görülüyor. Ayrıca bizim de bildirdiğimiz gibi Bitcoin’in 7500 dolar olacağı öngörülüyor.

Dünya çapında Bitcoin ve kripto paralara olan sempatinin her geçen gün artması da bu yükselişin bir diğer sebebi olarak nitelendirilebilir.

Ayrıca tüm kripto para piyasasına baktığımızda Coinmarketcap verilerine göre 144 milyar dolar hacim ile yine tüm zamanların en yüksek seviyesinde diyebiliriz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment