Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin 47 Bin Doları Kırarken Kripto Para Şirketlerinin Hisseleri Yeşillendi!

Bitcoin fiyatında yükselişe paralel olarak NASDAQ üzerindeki kripto para merkezli hisseler harekete geçti.

ABD’nin en büyük teknoloji borsası NASDAQ üzerinde listeli kripto para merkezli hisseler atağa geçti. Spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) onayının ardından %10′dan fazla düşüş yaşayan kripto para odaklı hisseler, Bitcoin fiyatının 45 bin dolar bandını kırmasıyla kayda değer bir geri dönüş yaşadı.

Yükseliş serisinde başı çeken hisseler arasında CLSK, RIOT ve MARA gibi Bitcoin madencilik hisseleri yer alırken bunları kripto para borsası Coinbase’in (COIN) hissesi ve yatırım şirketi MicroStrategy (MSTR) takip etti.

NASDAQ verilerine göre RIOT son 24 saat içerisinde %15, CLSK %13, MARA %23, COIN %9 ve MSTR %15 yükseliş performansı sergiledi.

ARK Invest ve 21Shares tarafından spot Ethereum ETF’ine yönelik başvuruda yapılan güncellemeyle birlikte hareketlenen kripto para piyasası, beraberinde Bitcoin’in 47 bin doları kırmasına yol açan bir yükseliş getirdi.

Kısa süre önce açıklamada bulunan Wall Street’in dev kurumu Bernstein’in analistleri, Bitcoin yarılanmasına giden süreçte NASDAQ üzerinde listeli madencilik hisselerinin ciddi kar bırakabileceğini dile getirmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!