Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Yeniden 5.500 Doları Zorlarken, XRP İçin İşler İyi Gözükmüyor!

Kripto para piyasası Nisan ayı itibariyle 2018 yılından beri devam eden ayı piyasasının bittiğini resmen ilan etti ve Bitcoin bir anda 5.000 dolar üzerine çıkmayı başardı.

BTC’nin 5.200 dolara ve daha sonra 5.500 dolara çıkması ile bütün diğer kripto para birimleri de yeşil mumlar ile günlük kapanış yaptı. Ancak Nisan ayının sonlarına doğru durgun bir grafik çizen kripto para piyasası ve Bitcoin, Mayıs ayının başlangıcı ile birlikte yeniden yükselişe geçeceğinin sinyallerini vermeye başladı.

Bitcoin basın saatine göre 5.433 dolarlık birim fiyata ve %0.93’lük yükselişe sahipken, toplam piyasa değerini de 96 milyar doların üzerine çıkarmayı başardı. Toplam piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum da %0.14’lük yükselişe sahip ve 160 doların üzerinde tutunmayı başardı.

Top 10 kripto para birimi içerisinde son günlerin tartışmalı stabil kripto para birimi Tether, Binance kripto para borsasının token’i Binance Coin, IOHK’nın piyasaya sürdü Cardano ve toplam piyasa değerine göre en büyük üçüncü kripto para XRP dışında kalan koinlerin hepsi ufak çaplı yükselişler sergilemekte.

XRP Hala Toparlanamadı

Ripple tarafından piyasaya sürülen XRP ise, JPMorgan’ın kendi kripto para birimini piyasaya süreceği haberinden beri neredeyse yerinde sayıyor ve düşmeye devam ediyor. JPMorgan’ın JPM Coin isimli stabil kripto para birimi aynı Ripple’ın kendi bankalar arası ağında yaptığı gibi sistem dahilindeki bankalar tarafından kullanılacak ve bu durum XRP’nin fiyatında olumsuz etkiler yaratıyor.

XRP basın saatine göre %0.59’luk düşüş ile 0.30 dolardan kendisine alıcı bulmakta.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment