Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin 5 Bin 300 Doların Altına Düştü, Piyasa Düşüyor

(22 Nisan 2019) Bu sabah kripto para piyasasına genel bir bakış attığımızda piyasanın geçtiğimiz günlere kıyasla kısmen durgun olduğunu görüyoruz.

Bitcoin ve Ethereum gibi kripto paralar küçük çaplı düşüşler yaşarken Bitcoin Cash, EOS ve Litecoin gibi koinlerin daha ağır darbeler aldıklarını söylemek mümkün.

Bitcoin

Piyasanın en büyük koini olan Bitcoin, Coinmarketcap verilerine geçtiğimiz yirmi dört saat içerisinde yüzde 0.79 oranında düşüş yaşadı. Ticaret hacmi bazında 14.1 milyar dolar seviyesine gerileyen Bitcoin’in anlık fiyatı 5 bin 296 seviyesinde.

Piyasa değeri bakımından 93.5 milyar dolar ile hala 90 milyar dolar seviyesinin üstünde seyreden Bitcoin, 5 bin dolar düzeyinin üstünde kalmaya devam ediyor.

Ethereum

Bitcoin’in ardından gelen Ethereum geçtiğimiz güne kıyasla küçük çaplı sayılabilecek bir düşüş yaşıyor.

6.1 milyar dolarlık ticaret hacmiyle yüzde 1.76 oranında düşüş yaşayan Ethereum’un fiyatı 170 dolar seviyesine çekildi. Ethereum’un piyasa değeri ise bu düşüşle birlikte 17.9 milyar dolar düzeyine gerilemiş durumda.

Genel Bakış

Bunların yanı sıra Bitcoin Cash, EOS ve Litecoin gibi koinlere baktığımızda kayda değer oranlarda düşüşler görüyoruz.

Bitcoin Cash yüzde 3.31, EOS yüzde 4.73, Litecoin ise yüzde 5.85 oranında düşüş yaşayarak fiyat bazında geriye düştüler. Bu üç koinin anlık fiyatlarını şöyle sıralayabiliriz:

  • Bitcoin Cash: 289$
  • EOS: 5.18$
  • Litecoin: 76$
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment