Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Rotschild’lar ile Bağlantılı Petrol Devi, Bitcoin Madenciliğine Mi Giriyor?

Son dönemde eleştirilerin hedefinde olan Argo Mining firmasının üst kuruluşu Argo Blockchain bünyesinde yaşanan büyük bir değişim, Rotschild bağlantıları olan Londra tabanlı petrol devinin yakın zamanda kripto para madencilik işine sert bir giriş yapmış olduğunu gözler önüne serdi.

Bilindiği üzere Bitcoin (BTC) 2018 yılı boyunca düşüş yaşadı ve 2019 yılının Nisan ayı itibariyle kendisini hafif bir şekilde yukarıya attı. Birçok kişi de BTC’nin artık boğa piyasasına girdiğini düşünmekte ki görünüşe göre bu düşüncede yalnız değiller.

2 milyar dolardan fazla varlığı olan Avustralya-Romanya asıllı iş adamı Frank Timis, Daily Mail kaynağının aktardığı bir habere göre Argo Mining bünyesinde yaşanan değişimlerin devamında şirketin sahiplerinden birisi olarak açıklandı. Yaşanan değişimlerde üst düzey iki Argo yöneticisi istifasını sunmuştu. Firma bunun yanı sıra geçtiğimiz yıl içerisinde artan masraflar ve düşen kazanç yüzünden bütün iş planını değiştireceğini belirterek değişimin sinyallerini vermişti.

Rotschild Bank ile bağlantıları olduğu bilinen Frank Timis artık direkt olarak Bitcoin madencilik şirketinin %14 hissesine sahip. Kendisi daha önce de 90’lı yılların ortalarında altın ve petrol kazımı veya madenciliği ile ilgisi olan ve bu yolla ciddi bir kazanç elde eden kişilerdendi.

Bitcoin’in (BTC) mucidi Satoshi Nakamoto olarak bilinse de, birçok kripto para yatırımcısı bunun arkasında Rotschild’lar veya Rockefeller’ler gibi büyük ailelerin veya devlet kurumlarının olduğunu düşünmekte ve Rostchild’lar ile bağlantısı olan bir iş adamının sektöre giriş yapması, büyük bir öneme sahip olabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment