Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin 5 Bin 300, Ethereum 200 Dolar Seviyesini Zorluyor

(8 Nisan 2019) Bu sabah kripto para piyasasına baktığımızda pek çok koinin artış halinde olduğunu görüyoruz.

Özellikle Bİtcoin ve Ethereum gibi büyük çaplı koinler kayda değer oranlarda artış yaşıyorlar. Bu artışın piyasadaki diğer koinlere de yansıdığını söylemek mümkün.

Bitcoin

Geçtiğimiz haftadan beri neredeyse sürekli artış halinde olan Bitcoin bu sabaha da olumlu bir performansla başladı.

Coinmarketcap verilerine göre konuşacak olursak an itibariyle 5 bin 290 dolar seviyesinde olan Bitcoin’in bir sonraki hedefinin 5 bin 300 dolar olduğunu söyleyebiliriz. Geçtiğimiz yirmi dört saat içerisinde yüzde 2.79 oranında artış yaşayan Bitcoin’in ticaret hacmi 17.2 milyar dolara, piyasa değeri ise 93.4 milyar dolara ulaşmış durumda.

Bundan çok kısa bir süre önce 5 bin dolar sınırını aşmayı başaran Bitcoin bu artışla birlikte 5 bin 300 barajını da aşabilir.

Ethereum

Bitcoin’in hemen ardından gelen Ethereum da son yirmi dört saat içerisinde oldukça başarılı bir performans sergiledi.

Geçtiğimiz günden bugüne yüzde 9.31 oranında artış yaşayan Ethereum bu artışla birlikte fiyatını 183 dolara çıkarmayı başardı. 8.9 milyar dolarlık ticaret hacmine ve 19.4 milyar dolarlık piyasa değerine sahip olan Ethereum’un bir sonraki hedefi 200 dolarmış gibi görünüyor.

Genel Bakış

Bunların yanı sıra özellikle Bitcoin Cash, EOS, Dash ve Monero gibi koinler oldukça iyi durumdalar.

Bitcoin Cash yüzde 2.22, EOS yüzde 2.02, Dash yüzde 2.70 ve Monero yüzde 3.65 oranında artış yaşıyor. Litecoin ve Binance Coin ise aynı zaman dilimi içerisinde sırasıyla yüzde 1.97 ve yüzde 1.34 oranlarında değer kaybettiler.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment