Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun: Tron Tabanlı USDT Çok Daha Hızlı Olacak

Tron’un CEO’su Justin Sun, USDT-Tron arasındaki işbirliğinin USDT için son derece verimli olacağını düşünüyor.

Kripto para sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan Justin Sun geçtiğimiz günlerde yeni bir programa katıldı ve sektör genelindeki güncel gelişmelerden bahsetti.

Öncelikle sabitkoinler ile diğer kripto paralar arasındaki farklara değinen Sun; sabitkoinlerin diğer koinlerin aksine fiyat dalgalanmalarından etkilenmediklerini belirtti. Sun’a göre piyasada zaman zaman güvenli liman arayan kullanıcılar paralarını sabitkoinlere aktarıyorlar ki bu da sabitkoin piyasasını daha değerli kılıyor:

“Kripto para ekosistemine genel bir bakış atıp altyapı hakkında yorum yapacak olursak en önemli şeyin sabitkoinler olduğunu söylerim.”

Tron ve USDT bundan bir süre önce birlikte çalışmaya başlamış, bu iki isim arasındaki işbirliği kripto para sektöründen yoğun ilgi görmüştü. Bu konuya da değinen Sun; Tron’un USDT için son derece verimli olacağını düşünüyor.

USDT günümüzde Bitcoin ile aynı Blockchain’i paylaşıyor ve bu da gün içerisinde yapılabilecek toplam işlem sayısının 300 bin ile kısıtlı olmasına yol açıyor. Sun; Tron tabanlı USDT’nin piyasaya sürülmesiyle birlikte bu sorunun ortadan kalkacağını ve USDT’nin ok daha hızlı, ucuz ve güvenilir hale geleceğini belirtiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment