Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Analiste Göre Bitcoin 55 Bin Dolar Olacak

Kripto para dünyasının en ünlü analistlerinden biri olan PlanB’ye göre Bitcoin fiyatı gelecekte 55 bin dolara kadar çıkabilir.

Bitcoin’in kısıtlı arzı üzerinden yapılan bu hesaba göre BTC’nin toplam piyasa değeri zamanla 1 trilyon dolara, BTC fiyatı da hemen hemen 55 bin dolara çıkacak.

Hedef 1 Trilyon

Sosyal medyanın ünlü analistlerinden biri olan PlanB, Bitcoin’in önümüzdeki yıl yaşanacak halving sürecinden sonra ciddi anlamda değer kazanacağını düşünüyor.

Kendisinin analizlerine göre Bitcoin’in sınırlı bir arza sahip olması, ağdaki blok ödüllerinin yarı yarıya düşmesi ve kullanıcı sayısının zamanla artması Bitcoin fiyatının birkaç kat yükselmesini sağlayacak.

Kaynak: Medium

PlanB Bitcoin’in piyasa değerinin halving sonrasında 1 trilyon dolara kadar yükseleceğini, Bitcoin fiyatının ise 55 bin dolara kadar çıkacağını söylüyor.

Halvingin yapılmasına hemen hemen 200 gün gibi bir süre kaldı. Bitcoin’in anlık fiyatı ise 8 bin 200 dolar seviyesinde. Bitcoin birkaç ay içerisinde gerçekten 50 bin dolar seviyesine çıkabilecek mi göreceğiz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment