Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Çok Konuşulan Kehanette Son 9 Gün: Bitcoin Beklenen Seviyeye Çıkacak mı?

İçinde bulunduğumuz yılın Ocak ayında bir forumda ortaya atılan kehanet, oldukça dikkat çekiciydi. Anonim bir kullanıcı, Bitcoin fiyatı ile ilgili olarak ortaya attığı kehanette, Bitcoin fiyatının Nisan’da 5300, Temmuz’da ise 9200 dolar olacağını ifade etmiş ve bu tahminlerinde haklı çıkmıştı.

Anonim kullanıcının Bitcoin fiyatı ile ilgili olarak yaptığı son tahmin ise Ekim’deki 16 bin dolar seviyesiydi. O seviyeden sonra Bitcoin’in uçuşa geçeceğin iddia eden analist, bitcoin fiyatının Şubat’ta 29 bin dolar, Temmuz 2020’de 56 bin dolar ve Kasım 2020’de 87 bin dolar olacağını ortaya atmıştı.

Her ne kadar ilk iki zaman ve fiyat analizinde haklı çıksa da, gelinen noktada bu analistin Ekim ayı tahmini için zaman daralıyor.

Ekim ayında BTC’nin 16 bin dolar olması için lider kripto para biriminin tam iki katlık bir artış yaşaması gerekiyor. Ekim ayının bitimine artık dokuz günlük bir süre kaldığı bu ortamda, tahmininin doğru çıkması ve kehanetin bir sonraki aşamaya devretmesi için, ufak çapta bir mucize gerekiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment