Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin 6 Bin Dolar Barajını Aştı, Yükselmeye Devam Ediyor

(9 Nisan 2019) Kripto para piyasası geçtiğimiz son birkaç haftada olduğu gibi bu sabah da oldukça iyi bir performans sergiliyor gibi görünüyor.

Piyasanın en büyük kripto parası olan Bitcoin 6 bin dolar barajının üstünde seyretmeye devam ederken piyasadaki diğer koinlerin de genel olarak iyi durumda olduklarını görüyoruz.

Bitcoin

Coinmarketcap verileri Bitcoin’in son yirmi dört saat içerisinde yüzde 3.39 oranında artış yaşadığını ve fiyat bazında 6 bin 85 dolar seviyesine yükseldiğini gösteriyor.

6 bin dolar seviyesini geçtiğimiz gün kırmayı başaran Bitcoin, bu başarısını bu sabah da sürdürüyor. An itibariyle 15.7 milyar dolarlık ticaret hacmi ve 107 milyar dolarlık piyasa değeri bulunan Bitcoin ilerleyen saatlerde veya günlerde düzeltme sürecine girecek mi göreceğiz.

Ethereum

Ethereum geçtiğimiz günden bugüne çok büyük bir artış yaşamamış olsa da fiyatını 170 dolar seviyesinde tutmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda 170 dolara yükselen Ethereum bunun ardından 150 dolar seviyelerine kadar gerilemişti. Ancak son günlerde piyasa genelinde yaşanan yükseliş Ethereum fiyatını da yeniden 170 dolara çekti.

Genel Bakış

Bunların yanı sıra Bitcoin Cash, Litecoin ve EOS gibi kripto paraların da tıpkı Ethereum gibi kısmen küçük çaplı değişimler gösterdiklerini söyleyebiliriz. Bu üç koinin durumunu şöyle sıralamak mümkün:

  • Bitcoin Cash: 289$ (+%1.49)
  • Litecoin: 75.15$ (+%0.90)
  • EOS: 4.93$ (+%0.65)
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment