Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin 8 Bin Doların Üstünde: Uzmanlar Ne Öngörüyor?

Bitcoin fiyatı geçtiğimiz gün 8 bin dolar seviyesinin altına düşmüştü. Ancak kısa süre içerisinde kendini toparladı ve yeniden 8 bin doların üstüne çıktı.

Bazı kripto para analistleri fiyatın yeniden 8 bin dolar düzeyinin üstüne çıkmasıyla birlikte piyasanın yeniden yükselişe geçmeye hazır olduğunu düşünüyorlar.

Uzmanlar Ne Diyor?

Bitcoin Coinmarketcap verilerine göre son yirmi dört saat içerisinde yüzde 2 oranında yükseldi.

Bitcoin’in yeniden 8 bin 200 dolara geçmesiyle birlikte analistler piyasanın geleceğiyle ilgili yeni tahminlerde bulunmaya başladılar. Sosyal medyadaki analistlerden UglyOldCoat, piyasa hakkında şu yorumu yapıyor:

”Fiyat 3 bin 500 dolarken yükselecek, 11 bin 500 dolarken düşecek diyordum. Şimdi de 7.800-8.200 dolar aralığındayken fiyat yükselecek diyorum.

Buna ek olarak Willy Woo gibi analistler de kripto para piyasasının şu anda yükselişe hazır olduğunu düşünüyorlar.

Bitcoin’in temellerinin sağlam olduğunu söyleyen bu analistler Bitcoin fiyatının kısa süre içerisinde artışa geçeceğine inanıyorlar.

Ne var ki bunların yanı sıra piyasanın henüz düşüş sürecini tam anlamıyla tamamlamadığını söyleyenler de var. Bu isimler Bitcoin’in bir süre daha değer kaybedeceğini ve ancak ondan sonra yükselişe geçeceğini düşünüyorlar.

Josh Rager ve Peter Schiff gibi isimler birkaç gün önceki yorumlarında Bitcoin’in 7 bin doların altına ineceğini söylemişlerdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment