Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin 8 Bin Doların Üstünde Kalmaya Devam Ediyor

(20 Mayıs) Kripto para piyasasının bu sabahki genel haline baktığımızda piyasanın kısmen durgun olduğunu görüyoruz. Kripto paraların anlık fiyatlarına bakacak olursak bunların pek çoğunun kısmen dengeli bir hafta sonu geçirdikleri sonucuna varabiliriz.

Bitcoin

Piyasanın en büyük koini olan Bitcoin geçtiğimiz son birkaç hafta içerisinde sergilediği performansla birlikte yeniden tüm dünyanın ilgisini çekmeyi başardı.

Birkaç ay içerisinde 3 bin dolardan 8 bin dolar seviyesine yükselmeyi başaran Bitcoin, an itibarıyla 8 bin dolar barajının üstünde kalmaya devam ediyor.

Coinmarketcap verilerine göre son yirmi dört saat içerisinde 24 milyar dolarlık ticaret hacmi alan ve bunun sonucunda yüzde 1.11 oranında artış yaşayan Bitcoin 8 bin doların üstünde seyrediyor.

Ethereum

Bitcoin’in hemen ardından gelen Ethereum da oldukça durgun bir hafta sonu geçirmişe benziyor.

Aynı zaman dilimi içerisinde yalnızca yüzde 0.05 oranında değişim gösteren ve fiyat olarak 252 dolar seviyesinde ilerleyen Ethereum’un anlık piyasa değeri 26 milyar dolar düzeyinde.

Ethereum da tıpkı Bitcoin gibi kısa süre içerisinde sert bir çıkış yakalamış ve bu sayede 250 dolar seviyesine ulaşmıştı.

Genel Bakış

Bu iki koinin ynı sıra Bitcoin Cash, EOS ve Litecoin gibi koinlerin de oldukça durgun olduklarını söyleyebiliriz. Bu üç koinin performansını şöyle listeleyebiliriz:

  • Bitcoin Cash: 406$ (%2.94)
  • EOS: 6.31$ (%0.70)
  • Litecoin: 91$ (-%0.66)
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment