Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Açık Pozisyonları Dolar ve BTC Bazında Yükselişte

Bitcoin açık pozisyonları yeni bir rekor gördü ve hem dolar hem de BTC bazında yükseliş yaşadı. Skew verilerine göre, BTC açık pozisyonları kademeli bir artış gördü ve kasım ayı içerisinde önemli oranda kazanım elde etti.

Analiz şirketi Skew, Bitcoin açık pozisyonları için Twitter üzerinde birkaç veri paylaştı. Şirketin belirttiğine göre, Bitcoin açık pozisyonları dolar ve BTC bazında tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaştı.

bitcoin-açık-pozisyonları

bitcoin-açık-pozisyonlarıSkew, Twitter’da CME Group’ta bulunan Bitcoin vadeli işlemlerinde bulunan açık pozisyonların 1 milyarı aştığını da ayrıca duyurdu.

Bitcoin vadeli işlemlerinde son durum

Skew’in son 24 saat içerisindeki Bitcoin vadeli işlem hacmi verileri ise Binance’in zirvede olduğunu gösteriyor. 17.43 milyar dolarlık hacme sahip olan Binance kripto para borsasını 13.14 milyar dolarla Huobi izliyor. Ardından sırasıyla OKEx, Bybit, BitMEXi bitFlyer, FTX, Deribit, CME, Kraken, Bakkt, CoinFlex ve Bitfinex geliyor.

bitcoin-skewBitcoin vadeli işlemlerde bulunan açık pozisyonların son verilerine baktığımız zaman OKEx kripto para borsasının 1.17 milyar dolarlık seviye ile zirvede olduğunu görebiliriz. OKEx‘i takip eden diğer borsalar sırasıyla Binance, CME, Bybit, BitMEX, Huobi, FTX, Deribit, Bitfinex, Kraken, Bakkt ve CoinFlex oldu.

bitcoin-skewBitcoin realized cap (satış sonrası değeri) oranı da arttı

Glassnode şirketi, Bitcoin’de bazı artışlar meydana geldiğini gün içerisinde Twitter üzerinde paylaştı. Şirket verilerine göre, Bitcoin’in realized (satış sonrası) değerinin 129 milyar doların üzerine çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyesine erişmiş oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!