Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Peter Schiff: Bitcoin Altının Yerini Alamayacak

Kripto para sektörüne yönelik yaptığı sert eleştirilerle tanınan Peter Schiff, Bitcoin’in altının yerini alamayacağını ve Bitcoin‘in belli bir ölçeğe kadar altına muhtaç olduğunu vurguladı.

Kripto para piyasasının en büyük koini olan Bitcoin ile altın arasında sürekli olarak bir kıyaslama yapılıyor. Sektör genelindeki bazı isimler Bitcoin’in altından çok daha verimli ve kullanışlı olduğunu iddia ederken bazı isimler altının çok daha güvenilir olduğunu öne sürüyorlar.

Digital Currency Group’un CEO’luğunu üstlenen Barry Silbert geçtiğimiz günlerde bu kıyaslamaya ilişkin bir gönderi paylaştı ve Bitcoin ile altın arasındaki rekabeti yeniden alevlendirdi. Silbert tarafından açılan bu konu kısa süre içerisinde Schiff gibi isimlerin dikkatini çekti.

Öncelikle altının Bitcoin’e kıyasla çok daha kullanışlı olduğunu vurgulayan Schiff daha sonra altının M.Ö. 600 tarihinden beri kullanıldığını ve hala etkin bir şekilde kullanılabildiğini hatırlattı. Altının genel olarak Bitcoin’den daha üstün olduğunu vurgulayan Schiff kripto paraların performansı hakkında da konuştu.

Kripto para piyasasının özellikle son zamanlarda oldukça başarılı bir performans sergilediğini ve piyasadaki bazı koinlerin gayet iyi durumda olduklarını söyleyen Schiff, altının yine de daha iyi olduğunu düşünüyor. Kripto para piyasasının genel teknoloji piyasasına bağlı olduğunu söyleyen Schiff, bu piyasalar düşerken altın fiyatının yükseldiğini hatırlattı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment