Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Analisti, Düşüşe Rağmen Fiyatta Yüzde 40’lık Yükseliş Öngörüyor

Sosyal medyadaki popüler bir kripto para analisti, Bitcoin fiyatının %40’tan fazla yükselmesini bekliyor.

Sosyal medyada Altcoin Sherpa olarak bilinen analist, Bitcoin (BTC) fiyatının bu yıl içerisinde 100.000 doların üstüne çıkacağını düşünüyor.

İki seviye arasında kaldı

Bitcoin’in uzun süredir iki seviye arasında kaldığına dikkat çeken analist, alt noktada 56.000 dolara; üst noktada ise tüm zamanların rekor seviyesi olan 73.600 dolara işaret etti.

Altcoin Sherpa, “Bu bölgenin [56.000-73.600 dolar arası] içinde olan her şey patırtıdan ibaret” dedi. Analist, “Hala aşağı ilerliyoruz ve yüksek zaman diliminde bullish, kısa zaman diliminde ise düşüş durumundayızdedi.

Resim

Bitcoin ve altcoin fiyatları, dün Fed’in kararını açıklamasından sonra düşüşe geçti. Altcoin Sherpa:

“Eğer dün dip yapıldıysa fiyatın düşüp, önümüzdeki 1-3 gün içerisinde sıçradığını görürüz. Eğer daha fazla düşülecekse bence gelecek 12-48 saat içerisinde aşağı yönde güçlü bir ilerleme olacak”

Altcoin piyasasını ne bekliyor

Altcoin Sherpa’ya göre altcoin piyasasının performansı, Bitcoin’inkiyle yakından bağlantılı olacak.

Analist, “Durum, kısa vadede kötü gözüküyor ama bence güçlü altcoinler, Bitcoin tüm zamanların rekorunu kırınca büyük bir koşuya kalkacak. Hiçbir fikrim yok. Ama BTC’nin bunu önümüzdeki altı ay içerisinde yapacağına inanıyorum. Ve altcoinler nihayet sıçrama yaptığında en sert hamleyi, en güçlü altcoinler yapacak” dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!