Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BOBO, BRETT, TRUMP Piyasaya Meydan Okuyor! Sıradaki 100x Yapacak Coinler Hangileri?

Geleneksel finans ve kripto para piyasaları 12 Haziran tarihinde açıklanacak ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararına odaklanarak belirsizlik içerisinde geri çekilirken BOBO, BRETT ve TRUMP gibi coinler piyasalara adeta meydan okudu. 

Lider kripto Bitcoin FED’in faiz kararını açıklaması öncesinde 68 bin doların altına düşerken açıklama saati yaklaşıkça bir miktar da olsa toparladı. Ancak FED’in faiz oranını 5,25-5,50 aralığında sabit tutması ile kripto piyasaları üzerinde negatif bir etkinin hakim olduğu görüldü.

ABD Merkez Bankası Başkanı Powell, faiz oranı kararını takiben yaptığı açıklamasında, kısıtlayıcı politika duruşunu sürdürdüklerini, enflasyonun önemli ölçüde azaldığını ancak hala çok yüksek olduğunu dile getirdi. Powell, istihdamda beklenmedik bir zayıflama olması durumunda FED’in karşılık vermeye hazır olduğunu söyledi. Powell’in açıklamaları sonrasında bu yazı yazıldığı saat itibarıyla BTC, 67 bin 400 dolar seviyesinden işlem görüyor. 

Bitcoin ve altcoin yatırımcıları FED’in faiz kararı ile beklediği etkiyi alamasa da bazı projelerin piyasaya meydan okuduğu göze çarptı. CoinMarketCap verilerine göre son bir haftada yüzde 143 oranında artan BOBO ile birlikte yüzde 30’dan fazla yükselen BRETT ve yükselişini devam ettiren TRUMP coinler, en çok dikkat çeken projeler arasında yer aldı. 

BOBO, BRETT ve TRUMP gibi projelere yatırım yapmak için geç kaldığını düşünen yatırımcılar, 100x yapma potansiyeli yüksek ön satış coinlerine yöneldi. Oyna-Kazan temalı PlayDoge, öğrendikçe kazandıran 99Bitcoins ve heyecan verici eTukTuk tokenler, öne çıkan ön satış coinleri oldu. 

PlayDoge Ön Satışı 4 Milyon Doları Aşıyor

Altcoin rallisinde 100x yapma potansiyeli olduğu düşünülen PlayDoge, tahminleri doğrular nitelikte bir ön satış etkinliği yaşatıyor. 2 hafta önce başlayan ön satış etkinliğinde PlayDoge token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar şimdiden 4 milyon doları aşıyor. 

En iyi Oyna-Kazan DOGE oyunu olmak için yola çıkan PlayDoge’de katılımcılar, oynadıkça projenin native tokeni olan PLAY token kazanabiliyor. 90’ları kasıp kavuran sanal bebek oyununu blok zinciri teknolojisi ile bir araya getiren proje, indirimli ön satış etkinliği ile yoğun ilgi görüyor. 

Oyuncuların PlayDoge oyunundaki sanal evcil hayvanlarını beslemesi, büyütmesi ve onları uyutması gibi temel yaşam aktivitelerini yerine getirmesi gerekiyor. Başarılı olan katılımcılar ödüllendirilirken başarısız olanlar oyuna yeniden başlıyor.

Binance Akıllı Zinciri üzerinde başlayan yolculuğuna Ethereum köprüsünü ekleyerek her iki ağda devam eden PlayDoge token satın almak isteyen yatırımcılar, mevcut aşamada 0,00507 dolar ödüyor. 

Her aşamada token fiyatının arttığı etkinliğe katılmak için ETH, USDT, BNB veya kart işlemleri ile yatırım yapmak mümkün oluyor. Token sahipleri dilerse staking özelliğini kullanarak pasif gelir elde edebiliyor.

Öğren Kazan Temalı 99Bitcoins 2 Milyon Doları Aştı

Kripto öğrenmeyi demokratikleştirmek için geliştirilen ve öğrendikçe kazandırarak katılımcıları teşvik eden 99Bitcoins token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 2 milyon doları aşıyor. 

Bilginin giderek daha kıymetli olduğu kripto dünyasındaki katılımcıların öğrenme serüvenini ödüllendirmek isteyen proje ekibi, düzenlediği aşamalı ön satış, 99 bin 999 dolar değerindeki BTC airdropu ve topluluk odaklı staking mekanizması ile alkış topluyor. 

99BTC token, mevcut aşamada 0,00109 dolardan alıcı buluyor. Staking panelindeki verilere göre yatırımcılar, mevcut haliyle yüzde 781 oranındaki APY’den faydalanabiliyor. Staking mekanizmasında ETH bloğu başına ödül 4143 ETH olurken şu ana kadar stake edilen token miktarı 1,3 milyarı aşıyor. 

99BTC token sahipleri, airdrop görevlerini yerine getirerek 99 bin 999 dolar değerindeki ücretsiz BTC dağıtımına dahil olabiliyor. 99 katılımcı arasında paylaştırılacak ödüller için görevleri tamamlayan katılımcı sayısı 12 bini aşıyor. 11 görevi tamamlayan katılımcılar, her bir görev başına 1 adet giriş hakkı elde ediyor. 

eTukTuk Ön Satışı 3,5 Milyon Dolara Ulaştı

Sri Lanka sokaklarında heyecanlı bir hız oyunu sunan ve katılımcıların Oyna-Kazan mekanizması ile ödül kazanmasına olanak tanıyan eTukTuk projesinde toplanan fonlar 3,5 milyon dolara ulaşıyor. 

İndirimli fiyatlardan eTukTuk token satın alma imkanı sunan ön satış, 100x yapma potansiyeline sahip kripto coin arayışındaki yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor. Aşamalı ön satışta yatırımcılar, erken dönemde projeye dahil olmak için hızlı hareket ediyor. Kademeli fiyat artışı politikası, borsa listelemeleri öncesinde potansiyel kazanç miktarını artırıyor. 

eTukTuk ekosistemine güç veren TUK token, oyun içi satın almaların yanı sıra premium özellikler ve içeriklere erişim imkanı sunuyor. Crazy Taxi tarzı bir oyun ile katılımcıların karşısına çıkan proje, staking ile pasif gelir elde etme şansı da tanıyor. 

Mevcut aşamada TUK token satın almak isteyenler, token başına 0,033 dolar ödüyor. BNB, ETH, USDT ve kart işlemleri ile ön satışa katılmak mümkün olurken yatırımcılar dilerse staking özelliğinden de faydalanabiliyor. 

Şu ana kadar stake edilen token miktarının 61 milyonu aştığı mekanizma, mevcut durumda yüzde 81 oranında APY sunuyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!