Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Analistinden Yatırımcılara Günlük Tavsiye: “Mükemmel Zamanı Gösteriyor”

Kripto para analisti @ali_charts, Bitcoin’in (BTC) son dönemdeki düşüşten sonra dip yapmış olabileceğini düşünüyor.

Kripto analisti Ali Martinez, Bitcoin’in (BTC) düşüş dönemlerinde alım fırsatlarını gösteren bir grafik paylaştı.

Martinez, Twitter’da yaptığı paylaşımda, “Bitcoin düşüşünü satın almak için mükemmel zamanı işaret eden bir gösterge hayal edin… Basit tutun ve günlük BTC RSI’ını inceleyin!” dedi.

Resim

Göreceli Güç Endeksi (RSI), bir varlığın aşırı alım veya aşırı satım koşullarını belirlemek için kullanılan bir momentum göstergesidir. 0 ile 100 arasında değişen bu göstergede, 70’in üzerindeki değerler varlığın aşırı alındığını, 30’un altındaki değerler ise aşırı satıldığını gösterir. Martinez, BTC’nin günlük RSI’ını incelemenin, yatırımcılara doğru alım zamanını belirlemede yardımcı olabileceğini vurguluyor.

Bitcoin yatırımcıları Binanc borsasından ‘uzun pozisyon alıyor

Martinez ayrıca Binance’teki açık Bitcoin pozisyonlarını gösteren bir başka tweet yayınladı. Dünyanın en büyük işlem hacmine sahip borsası olan Binance’teki hesapların %72.19’u, BTC’de long pozisyon almış durumda. Bu, yatırımcıların büyük çoğunluğunun Bitcoin fiyatının yükseleceğine inandığını gösteriyor. Bu kadar çok long pozisyonun olması, piyasanın gelecekteki hareketleri üzerinde önemli bir etkiye sahip olabilir.

Resim

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!