Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Spot Ethereum ETF İşlemleri Ne Zaman Başlayacak? Ethereum Ağı Rakibi PEPU 1 Milyon Dolara Koşuyor

Kripto dünyası nefesini tutmuş bir şekilde Spot Ethereum ETF ne zaman onaylanacak diye bekliyor. 

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) spot Ethereum ETF için 19b-4 formunu Mayıs ayının ortasında onaylamış olmasına rağmen alım satımın başlayabilmesi için S-1 formlarını da onaylaması gerekiyor. 

Spot Ethereum ETF Ne Zaman Onaylanacak?

Spot Ethereum ETF ne zaman alım satıma başlayacak sorusunun henüz net bir yanıtı olmasa da analistler olası ETH ETF etkisi ile ilgili öngörülerde bulunuyor. Kripto odaklı girişim sermayesi şirketi Mechanism Capital’in kurucusu ve ortağı Andrew Kang, spot ETH ETF’lerin piyasaya sürülmesinin ardından ETH’nin 2 bin 400 dolara kadar düşebileceğini öngörüyor. 

Kang, spot ETH ETF’lerinin spot Bitcoin ETF’lerinin gördüğü akışa göre zayıf kalacağını ve bu akışın ancak yüzde 15’ini çekeceğini düşünüyor. Bloomberg ETF analistleri Eric Balchunas ve James Seyffart’ın tahminleri ise yüzde 10-20 aralığında oluyor. 

Bu öngörüler çerçevesinde Spot Ethereum ETF ne zaman piyasaya sürülecek kesin olarak bilinmiyor. SEC’in geri bildirimlerine dayalı bu süreçte birden fazla revizyon turu olduğu da ifade ediliyor. Alınan bilgiler, SEC’den gelen yorumların “makul” ve “hafif” olduğunu gösteriyor. 

Ethereum ağında bir dizi hareketliliğe yol açması beklenen spot Ethereum ETF onayı sonrasında gerçekleşecekler merakla beklenirken Ethereum rakibi PEPU, ön satış performansı ile yatırımcıların radarına takılıyor. 

Ethereum Rakibi Pepe Unchained 1 Milyon Dolara Koşuyor

PEPU sembolü ile kripto dünyasına hızlı bir giriş yapan Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 1 milyon dolara koşuyor. Hızlı ilerleyen ön satış hem amatör yatırımcıların hem de balinaların hedefi haline geliyor. 

Daha hızlı ve daha güçlü bir PEPE coin hayaliyle geliştirilen projenin bir anda 500 bin dolar seviyesine yükselmesi ve 1 milyon dolara doğru emin adımlarla ilerlemesi, balina faaliyetlerinin etkisini gösteriyor. 

Spot Ethereum ETF ne zaman sorusunun yanıtını beklemekten sıkılan ve Bitcoin’deki düşüşten hoşlanmayan yatırımcılar, Pepe Unchained gibi yeni projelerin peşine düşüyor. Ethereum blok zincirine rakip gösterilen bu proje, PEPE coin’in de zincirlerinden kurtulmasına yol açıyor. 

Ethereum Katman 2 blok zinciri teknolojisine sahip PEPU coinde işlemler orijinalinden daha hızlı ve daha ucuz olarak gerçekleşiyor. Ethereum’a fark yaratan özellikleri ile PEPU, popüler meme coin PEPE’yi hantallık ve yavaşlıktan kurtarıyor. 

Ethereum’dan daha hızlı ve etkin bir ekosistem sunsa da PEPU, Ethereum ağının güvenliği ve şeffaflığını koruyor. Kullanıcı dostu bir kripto deneyimi amaçlayan proje ekibi, ön satış performansı ile emeklerinin karşılığını alıyor. 

Pepe Unchained İle Staking Ödüllerini İkiye Katlama İmkanı

Ön satış etkinliğine katılarak indirimli fiyatlardan Pepe Unchained token satın alma kararı veren yatırımcıları motive eden noktalardan biri staking ödülleri oluyor. 

PEPE klonu olmayan, aksine PEPE’nin daha verimli bir versiyonu olarak geliştirilen PEPU, Katman-2 teknolojisini kullanarak staking ödüllerini ikiye katlama imkanı sunuyor. 

Operasyonel ücretlerdeki azalma ve verimlilik artışı sayesinde katılımcılar, çok daha fazla staking ödülü elde edebiliyor. Düşük işlem ücretleri ve ETH’den 100 kat hızlı ekosistem ile katılımcılar, kazacını artırabiliyor. 

En popüler üçüncü meme coin olan PEPE’nin zincirlerinden kurtulmasını sağlayan PEPU coin ile yatırım yapmak hem keyifli hem de kazançlı hale geliyor. 

Pepe Unchained Ön Satışı İle İlgili Bilmeniz Gerekenler

PEPE’ye zincirlerini kırdıran PEPU tokenin toplamda 8 milyar adet token arzı bulunuyor. Bu arzın yüzde 20’si ön satış etkinliği ile erken dönem yatırımcılara tahsis ediliyor. PEPU tokenlerin yüzde 30’luk bölümü, staking mekanizmasına gidiyor. Yüzde 20’si pazarlama faaliyetlerine, yüzde 10’u likiditeye, yüzde 10’u proje finansmanına ve yüzde 10’u ise zincir envanterine ayrılıyor.

Staking ödüllerini ikiye katlama, hızlı ve efektif bir kripto deneyimi sunma amacındaki Ethereum rakibi Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcılar, indirimli ön satışa katılabiliyor. Aşamalı fiyat politikası ile hayata geçirilen ön satışta toplanan fonlar 1 milyon dolara yaklaşıyor.

Yatırımcılar ne kadar erken aşamada PEPU token alırsa borsa listelemeleri öncesinde o kadar fazla potansiyel kazanç elde ediyor. Ön satışta 50 aşama bulunuyor ve ilk aşamada 0,008 dolar olan PEPU coin fiyatı, son aşamaya geldiğimizde 0,0097284 dolara yükseliyor. Mevcut aşamada PEPU coin satın almak isteyen yatırımcılar, henüz başlarda olan ön satış etkinliğinde token başına 0,0080641 dolar ödüyor. 

Her aşama için 32 milyon adet tokenin tahsis edildiği ön satış ile indirimli fiyatlardan yararlanma şansı bulan yatırımcılar, dilerse staking mekanizması ile pasif gelir de elde edebiliyor. 

Şu ana kadar stake edilen token miktarının 53 milyonu geçmiş olması pek çok yatırımcının mevcut durumda yüzde 3003 olan APY’den faydalanmak istediği anlamına geliyor. Staking mekanizmasında ETH bloğu başına staking ödülleri ise 608,82 PEPU coin olarak belirleniyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!