Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Analistlerinin 14 Bin Dolar Hedefi Sürüyor

Sosyal medyadaki bazı kripto para analistleri Bitcoin fiyatının kısa vadede 14 bin dolara kadar çıkabileceğini düşünüyorlar.

Bir süredir 9 bin 500-10 bin dolar aralığında seyreden Bitcoin’in 10 bin doları aşıp aşmayacağı büyük bir merak konusu. Hafta sonları genelde durgun seyreden kripto para piyasası önümüzdeki günlerde ne yönde ilerleyecek bilemiyoruz. Fakat bazı analistler Bitcoin’de özellikle 10 bin 500 dolar seviyesine işaret ediyorlar.

Bu isimlere göre Bitcoin’in 10 bin 500 dolar seviyesinde günlük kapanış yapması piyasanın bullish olduğu anlamına gelebilir ki bu da Bitcoin fiyatının iyice yükselmesiyle sonuçlanabilir. Bir analist Bitcoin’in 10 bin 500 dolardan günlük kapanış yapması halinde fiyatın 14 bin dolara kadar ilerleyebileceğini söylüyor.

“Temkinli Olun”

Bitcoin fiyatının 10 bin 500 doları aşması halinde 14 bin dolara kadar ilerlemesi mümkün görünüyor. Fakat bu BTC’nin illa ki yukarı yönlü bir hareket sergileyeceği anlamına gelmiyor.

Bundan birkaç gün öncesine kadar bullish yorumlar yapan George1Trader birkaç saat önce swing failure pattern bazlı bir yorum yapıp piyasanın bir süreliğine yatay hareket edebileceğini söyledi. George bu arada yatırımcılara olası bir düşüşe karşı uyararak temkinli olmayı önerdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment