Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Analist: Bitcoin Bu Tarihte 2.000 Dolara Düşüp Sonra Yükselecek

Tanınan kripto para analistlerinden Crypto Whale, kendi oluşturduğu indikatöre göre lider kripto para birimi Bitcoin’in fiyatının yıl sonuna doğru sert bir düşüş yaşayabileceğini ve daha önceki dip noktaları bile aşabileceğini düşünüyor.

Fermions Flow (FF) olarak bilinen model, Bitcoin fiyatının mevcut boğa koşusunun tam olarak ne zaman biteceğini ve dip seviyenin geleceğini tahmin etmeye odaklanmış bir indikatör olarak biliniyor. Crypto Whale konu hakkında yaptığı açıklamada mevcut hesaplamalarına göre 2021 yılına yaklaşılan tarihlerde Bitcoin’de düşüşün ve ayı piyasasının başlayabileceğini vurguladı.

BTC 2.000 Dolara Düşüp, Devamında Rekor Kıracak

Geçtiğimiz altı yıldır bu fiyat belirleme modelini oluşturmak için uğraştığını ifade eden Crypto Whale, kısa vadeli bu sert düşüşe rağmen uzun vadeli görüntünün oldukça olumlu olduğunu ifade etmekte. Bitcoin’in 2.000 dolarlık dip seviyeye çekildikten sonra 2024 yılına kadar 24.000 dolarlık bir fiyata kadar çıkacağını ifade eden analist, modelin geçtiğimiz iki yıl içerisinde gerçekleşen her önemli Bitcoin hareketini tahmin ettiğini de ifade etti.

Bitcoin hakkında önümüzdeki yılları hedef alan çok iddialı tahminler var ve Crypto Whale’in tahmini de bunlardan birisi. Buna rağmen lider kripto para biriminin sert volatilitesi ve kurumsal yatırımcıların manipülatif hareketleri, tahminler doğru çıksa bile bunun söz konusu indikatör veya indikatörlerin tahmin ettiği şekilde gerçekleşmeyebileceğini düşündürüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment