Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

James Wo: İnsanların Bitcoin’i Anlamak İçin Zamana İhtiyacı Var

Digital Finance Group CEO’su James Wo, Reuters‘e verdiği röportajında Bitcoin’in şu anki en büyük sorununun insanlar tarafından anlaşılmamak olduğunu ifade etti. İnsanların dünyanın en büyük ve hala lider kripto para birimini tam olarak tanımadığını belirten Wo, bu sorun çözülürse ana akım BTC kabulünün artacağını ifade etti.

Bitcoin’e Rekoru Tanınma Getirecek

Bitcoin’in 178 milyar dolarlık toplam piyasa değerinin fiziksel altına kıyasla “denizde kum” olduğunu ifade eden Wo, bunun aslında olumsuz bir şey yerine olumlu bir şey olduğunu vurguladı. Bitcoin’in hala büyümek için ihtimale ve yere sahip olduğunu belirten tecrübeli CEO, Altının ise artık durma noktasına geldiğini düşünüyor.

Aslında 2019 yılında yapılan bir ankette, ankete katılan Amerikalıların %80’inin en azından 1 kripto para birimini tanıdıkları ortaya çıkmıştı. Katılımcıların %20’si ise yakın zamanda Bitcoin satın aldığını ifade etmişti. Tabii ki bunun tek bir anket olması, sonuçların tutarsız olabileceği ihtimalini doğuruyor.

Bitcoin’in son yıllarda ciddi bir artış elde etmesine rağmen bunun dünya çapında bilenlerin sayısının çok ama çok az olduğunu ifade eden Wo, tanınmanın fiyat yükselişini de beraberinde getireceğini vurguladı. Blockstream CEO’su Adam Back de geçtiğimiz günlerde BTC’nin ana akım kabule ulaşması durumunda fiyatın 300.000 dolara kadar çıkabileceğini ifade etmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • Ali
    Posted 05 Haziran 2020 - 23:22 23:22

    Çok saçma BTC nin 2 bin dolara bırakırlar mı bu kadar para basılmışken, hayırdır düşerse evimi satar alırım hadi hodri meydan

Leave a comment