Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Aniden 8 Bin 300 Dolara Çıkıp 8 Bin Dolara Geriledi

(16 Mayıs 2019) Bu sabah kripto para piyasasına baktığımız birçok koinin kayda değer oranlarda artış yaşadığını, Bitcoin‘in ise hızlı bir çıkışın ardından düzeltme sürecine girdiğini görüyoruz.

Bitcoin

Bitcoin son haftalarda yaşadığı çıkışlarla birlikte dünya genelindeki popülerliğini yeniden artırmayı başardı. Kısa süre içerisinde 6 bin ve 7 bin dolar seviyelerini aşmayı başaran Bitcoin görünüşe göre hala durulmuş değil.

Coinmarketcap verileri Bitcoin’in an itibarıyla yüzde 0.28 oranında düşüş yaşadığını gösteriyor. Ancak şunu belirtmek gerekiyor ki Bitcoin sabaha karşı çok ciddi bir yükseliş yaşayarak 8 bin 300 dolar seviyesini aşmayı başardı.

32 milyar dolardan fazla ticaret hacmine ulaşan Bitcoin, kısa sürede yaşadığı yükselişle birlikte sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline geldi.

Şu anda Bitcoin fiyatının bir düzeltme sürecine girerek 8 bin dolar seviyesine çekildiğini görüyoruz. Bitcoin’in anlık piyasa değeri ise 141 milyar dolar düzeyinde.

Ethereum

Coinmarketcap verileri Ethereum’un hala artış halinde olduğunu gösteriyor.

Son yirmi dört saatlik zaman içerisinde yüzde 14.03 oranında artış yaşayan Ethereum’un fiyatı 260 dolar seviyesine kadar dayandı. Bu süreç içerisinde 15 milyar dolarlık ticaret hacmi alan Ethereum’un piyasa değeri de 27 milyar dolara yükseldi.

Genel Bakış

Bunların yanı sıra Bitcoin Cash, Litecoin ve EOS fiyatının birbirlerine benzer oranlarda performanslar sergilediklerini söyleyebiliriz. Bunların son yirmi dört saat içerisindeki durumları şöyle:

  • Bitcoin Cash: 413$ (%6.50)
  • Litecoin: 99$ (%6.74)
  • EOS: 6.58$ (%6.13)

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment