Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Voorhees: Piyasa Zaman Zaman Balon Olmak Zorunda

Shapeshift’in CEO’su Erik Voorhees geçtiğimiz günlerde yeni açıklamalar yaparak kripto para kullanımı hakkında konuştu. Voorhees, gelecekte tüm dünyanın kripto para kullanmasını istediğini söyledi.

Erik Voorhees geçtiğimiz günlerde Bloomberg’e konuştu ve kripto para sektöründe yaşanan güncel gelişmelerden bahsetti. Bitcoin ve diğer kripto paralarla ilgili hazırlanan düzenlemeler hakkında konuşan Voorhees bunların yanı sıra kripto paralarla ilgili kurduğu hayalden bahsetti:

“Kripto paraların herkesi kapsamasını, tüm dünyanın kripto para kullanmasını istiyorum. Dünyanın geri kalanı bana pek katılmıyor gibi görünüyor. Ama benden farklı düşünen insanlar olmasından memnunum. İnsanların farklı şeylerle uğraşıyor olmalarından memnunum. Hatta bu bizi çok daha güçlü kılıyor.”

Voorhees kripto para piyasasına hemen hemen 2011 tarihinde girdi zamandan beri Bitcoin gibi koinler hakkında birbirinden farklı açıklamalar yaptı. Şu ana dek kripto para piyasasına verdiği destekle tanınan Voorhees, piyasanın zaman zaman bir balon haline gelmesiyle ilgili bazı yorumlar yaptı ve bu durumun aslında bir gereklilik olduğunu vurguladı:

“Kripto paralar tüm dünyaya yayıldıkları için piyasanın zaman zaman balon olması gerekiyor. Sıfır dolarlık bir varlığın fiyat dalgalanması, spekülasyon gibi şeyler olmadan ve bir balon haline gelmeden trilyonlarca dolarlık bir varlık haline gelmesi mümkün değil.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment